Pages

torstai 5. marraskuuta 2015

Marraskuu / November

Mikä alku marraskuulle! On ollut aurinkoista - ja lämmintä! Ja niin kaunista. Ei voi muuta kuin huokailla ihastuksesta. Tänäänkin aamulla mitä häikäisevin valo,kaunis kuura ja peilityynen järven päällä ihasti leijaileva sumu. On ollut monta samanlaista upeaa hetkeä joka päivä,mutta jostain syystä en ole oikein jaksanut kuvata niitä. Voiko joskus olla niin kaunista että se lamaannuttaa? Muutamia hetkiä olen kuitenkin tallentanut - suloisen oravan joka poseerasi meille kaupungilla,peltokävelyn,Ellin laulamassa "let it gooooo,let it goooooooo" :) ja Hämeen linnan auringonlaskun aikaan - aurinko laskee joka päivä aikaisemmin ja tekee sen kyllä näyttävästi. 
Toivottavasti marraskuu jatkuu yhtä ihanasti,kaikenlaista mukavaa on kyllä tiedossa!

***

What a start for November! It's been sunny - and warm! And so beautiful. All you can do is just sigh of admiration. Like this morning - the most dazzling light,beautiful frost and lovely floating fog over the dead calm lake. There's been many same kind of amazing moments every day but for some reason I haven't felt like taking pictures of them. Can it be so beautiful sometimes that it hamstrings you? Few moments I did capture though - a cute squirrel that posed for us at town,a walk on a field,Elli singing "let it goooo,let it gooooo" :) and the Häme Castle in sunset - the sun sets earlier ecery day and does it spectacularly. 
Let's hope that November continues to be as lovely as so far,there is all kinds nice of things on the way!

4 kommenttia :

 1. You got such good photos of that squirrel! I love his furry ears. He's cute!

  VastaaPoista
 2. Lovely photos of lovely moments. Thank you so much, Niina!

  VastaaPoista
 3. Olen varma, että kauneimpia hetkiä ei kannata tuhlata etsimen takana piilotteluun. Ne pitää nähdä kokonaan, ilman välikappaletta. Nimenomaan antaa itsensä lamaantua mahtavan edessä.

  Ihanat ilmeet tytöillä.

  VastaaPoista
 4. Tunnelma on kuvissasi mieletön, kaikki kaunista. Kolmannen kuvan kuppi herätti huomioni, kiehtovalla värillään.

  VastaaPoista