Pages

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Viikonloppuna / On weekend

- paljon kynttilöitä ja kimmeltäviä jouluvaloja pimeän keskellä
- kahdet ihanat markkinat täynnä hyvää joulumieltä ja hienoja käsitöitä
- siivoilua ja leipomista - tein jäätelökakun ja kinuskileivoksia mitkä maistuivat paljon paremmilta kuin miltä näyttivät :) 
- täytin 30. Apua. Ei vaan..tuntuu ihan samalta kuin aina ennenkin. (mutta silti kuitenkin vähän sellainen apua-olen-vanha-olo)
- perjantaina oli talo täynnä sukulaisia ja ystäviä ja naurua ja leikkiä ja melua ja herkkuja. Äiti väitti että olin kasvanut pituutta (öö,ei enää voi kasvaa eihän?),sisko puolestaan piruili että alan lysähtämään kasaan. Kiitos. Parasta oli kun istuttiin ystävien kanssa pimeässä keittiössä (no oli siellä kynttilöitä),takavarikoitiin sipsikulhot lapsilta,katseltiin jäätelökakun hidasta valumista pöydälle ja naurettiin tyhmille jutuille. Kiitoskiitoskiitos. 
- sain myös aika muikeita lahjoa ja tein pari kivaa löytöä markkinoilta
- päätin jaksaa täyttää tytöille tekemäni seinäkalenterin sen sijaan että olisin ostanut jonkun valmiin. Viime vuonna oli lego- ja muumikalenterit ja ne olivat mahtavat,mutta nyt tekee taas mieli keksiä itse kaikenlaisia kivoja pieniä yllätyksiä. Huomenna siis sala-ostoksille :) 

Hyvää marraskuun viimeistä!

***

- lot's of candles and glistening Christmas lights in the middle of this darkness
- two lovely Christmas fair which were full of good Christmas spirit and beautiful handicrafts
- cleaning and baking - I made an ice-cream cake and caramel-pastries which tasted a lot better than they looked :) 
- I turned 30. Oh god. Well okay,not really..I feel just the same as always. (but still however I'm bit like oh-my-god-i'm-old)
- on Friday our house was full of relatives and friends and laughter and play and yummies. My mom claimed that I had grown taller (you gan't grow any taller at this age can't you?) as my sister joked that I'm starting to collapse. Oh thanks. The best was when we sat in our dark kitchen (ok,there were some candles),impounded the chips from the kids,watched the ice-cream cake melting slowly on the table and laughed to stupid stories. Thankyouthankyouthankyou. 
- I also got quite amazing gifts and made a few nice finds at the fair
- I decided that I will fill those wall Advent calendars that I've made for the girls instead of bying them. Last year we had Lego and Moomin calendars and they were great but now I feel like making up those little surprises myself again. So,tomorrow I have to go on some secret-shopping :) 

Have a lovely last day of November!

16 kommenttia :

 1. Happy birthday! I had one this past week myself. 37 for me!

  VastaaPoista
 2. You made me smile, thinking that 30 is old. Yes, when you turn 30 it can feel that way. But it seems so very young still from my 50-something perspective! I loved my 30's. Zi hope you do, too! Happy Birthday!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! And yes,I know it's not OLD but at the moment it just feels like it..after being so long 20-something now I'm suddenly 30..but yes,I know what you mean:)

   Poista
 3. Onnea Niina! Täytetty luukkukalenteri on kuitenkin parempi, kuin yksikään valmis. Ompelin juuri yhden ja se kyllä näytti vähän tökeröltä, kun en ole mikään mestariompelija ja aika oli loppua kesken, mutta ajatus lienee tärkein ja saaja on jo moneen kertaan varmuuden vuoksi kurkkinut tyhjät luukut läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Ja juu,mullakin edellinen pysyi koossa liimalla ja jouluhengellä tai ehkäpä jollain taialla,tämä nykyinenkin on venkura ja repsottaa mutta aika kiva silti ja tytöt tykkäävät:)

   Poista
 4. It seems you had a great weekend :o) You made so manyy yummy things! I am sure theyy were all delicious!!!
  Happy Birthday!!! You are not old at all!!! :o)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohh,thank you so much!! And yes,I know I'm not old but it just feels like it..:))

   Poista
 5. Kolmekymppinenkö vanha?! Silloin tapasin mieheni ja äidiksi tulin 32-vuotiaana. 30-40 vuoden ikä on ehdottomasti naisen parasta aikaa! Nyt neljävitosenakaan en sanoisi itseäni millään vanhaksi. Ehkä 70-vuotiaasta voisi jo niin sanoa.

  Kivat myyjäiset näyttää olleen. Nuo himmelit hauskoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa,no tiedän kyllä ettei 30 ole oikeasti vanha,se vaan tuntuu siltä kun on ollut niin kauan 20-jotain ja joskus aikoinaan mielessään ajatellut että 30-vuotiaat on vanhoja. Ei olla! Ihan sama olen kuin aina enkä tosiaan tunne itseäni vanhaksi mutta tuli vain vähän sellainen kääk-olo..:)

   Poista
 6. Onnea! Ja samoilla fiiliksillä ikäasioista kuin Liivia -- tosin välillä haaveilen seesteisestä kuuskymppisyydestä kun katselen naapurin eläkeläispariskuntia :)

  Meillä myös yllärikalenteri, joten yksi täpinöissään oleva taitaa kivuta ylös kuudelta luukkuun kurkistelemaan. Yllätys on paljon suurempi ja jännempi kun taskussa voi ollaihan mitä vaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,en minä oikeasti vanhavanhaksi itseäni tunne:)
   Elli ja Peppi ovat kyllä tykänneet tosi paljon tuosta,olen niin tyytyväinen kun en ostanut mitään valmista. Vähän on vaan pienet taskut tuossa niin se aina vähän säätämistä kun ei yhteen taskuun meinaa mahtua kahta ylläriä yhtäaikaa mutta ovat sitten kurkanneet sinne vuorotellen:)

   Poista
 7. I wish I was 30 again! Happy Birthday to you :).

  VastaaPoista
 8. Oh, happy birthday darling Niina! Wishing you a wonderful year. Xoxo

  VastaaPoista