Pages

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

* * * * * * *

Kiireinen mutta hyvä viikko. Paljon töitä ja teetä. Herkkuruokia ja valoa. Pakkasta ja lunta. Ihana vapaa perjantai ja lauantai. Kaupunkireissu ja pitkä kävely. Pyörien kunnostusta ja kypärien tuijottelua (kaikki tarvitsevat uuden). Kolme leivosta kolmelle tytölle. Pääsiäismarkkinat Leivintuvalla ja superkiireinen mutta mukava päivä. Söpöjä ja väsyneitä virpojia - Ellin kummitäti vei virpomaan ja leikkimään koko päiväksi ja toi takaisin juuri sopivasti kun pääsin töistä :) 

***

Busy but good week. Lot's of work and tea. Delicious foods and light. Frost and snow. Lovely free Friday and Saturday. A visit to town and a long walk. Fixing our bikes and staring at helmets (we all need new ones). Three pastries for three girls. Easter Fair at Kahvila Leivintupa today and super busy but nice day. Cute and tired witches - Elli's godmother took them to "virpomaan" (bit like trick and treat but Easter edition :)) and to play all day and brought them back just right when I got home from work :) 

9 kommenttia :

 1. Aivan ihania mukeja, mistä? Tuolta Leivintuvan markkinoiltako?

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anu! Juu,muki-kuva on markkinoilta,tekijä on Tuias. Löytyy nettisivut,käyhän kurkkaamassa!

   Poista
  2. Kiitos! Käyn katsomassa heti.

   Anu

   Poista
 2. Miks mä tuun tänne aina nälkäisenä! Tuo salaattikulho, se salaatti ja se kulho, niin herkulliset! Ja hienosti koristeltu oksat, muisteltiin just eilen serkun kanssa millaisilla oksilla itse virvottiin, kuinka niihin panostettiin ja kuinka kauan ne oli mummoilla ja tädeillä esillä kodeissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa,voihan nälkä! :) Mutta kiitos kovasti! Mä en muista että olisin koskaan virponut joten on kivaa että omat tytöt nyt pääsevät ja saavat virpoa. Peppi koristeli ensimmäistä kertaa kaikki oksansa itse,yleensä mun on pitänyt tehdä sitten loput kun ei enää ole jaksanut kiinnostaa..:)

   Poista
 3. Beautiful market, it sells many interesting things. I love those tiny bunnies and lambs, very clever! You make healthy foods for your family and that is wonderful!! The pottery mugs are beautiful!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Angela and thank you so much! <3 And yes,there were so many lovely things! I have two of those mugs,they're so beautiful.

   Poista
 4. I'm so glad to have found your little blog home. It's so precious and filled with love and light. I adore your pictures as well. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle ja rakkaillesi!

  VastaaPoista