Pages

torstai 30. kesäkuuta 2016

Olipa kerran pieni loma osa 2 / Once upon a time there was a little vacation part 2


Lappeenrannasta matka jatkui ihan itärajalle, Uukuniemeen. Siellä oltiin pari yötä Papinniemen leirintäalueella. Autosta oli vain muutama askel rantaan ja tytöt rakastivat sitä. Juhannus oli mielenkiintoinen  -  kokko oli enää hiillos kun mentiin katsomaan (mikä kokko palaa reilussa puolessa tunnissa?), rokki ja Backstreet Boys soivat yöhön asti ja hyttyset söivät melkein hengiltä. Mutta oli hauskaa! Ja siellä oli ehkä maailman parasta haukea mitä olen koskaan syönyt, huh. 

***

From Lappeenranta we continued our trip right to the eastern border of Finland, to Uukuniemi. We stayed couple nights at a campsite there and the beach was only a few steps away from our doorstep  girls loved it. The midsummer was interesting - the bonfire was only an ember when we went to see it (what bonfire burns in 30 minutes?), rock and roll and Backstreet Boys played all the evening and night and the mosquitos almost ate us alive. But it was fun! And there were probably the best northern pike that I've ever eaten, yum. 

6 kommenttia :

 1. Olen Itä-Suomesta kotoisin (kylläkin pohjoisempaa) ja tuo mäntymetsä ja hiekkarantakuva sykähdytti erityisesti. Rakastan Hämeen rehevyyttä ja peltoja, mutta hiekkapohjaiset ja kirkasvetiset järvet sekä helppokulkuiset mäntymetsät ovat ihania. Tuli koti-ikävä, vaikka kotia ei enää Itä-Suomessa olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla on kyllä niin upeat vedet ja maisemat että huh! Ihan erilaista ja IHANAN erilaista kuin täällä. Vesi varsinkin jaksoi ihmetyttää, täällä on niin sameaa joka puolella..miten voikaan olla noin kirkasta vettä! Ja tykkäsin myös noista avarista mäntymetsistä! Ja kaikki ne kalliot ja loputtomat saaret ja rannat ja oi..pakko päästä uudestaan tutkimaan,nytkin jäi niin monta paikkaa katsomatta.

   Poista
 2. Minua lohduttaa nyt suunnattomasti, miten tavalliselta kaikki tässä näyttää, ja silti erityiseltä, taianomaiselta. En ehkä osaa selittää, mutta ehkä tiedät mitä tarkoitan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm,taidan ehkä tietää..nämä ovat ihan tavallisia kuvia tavallisista asioista mutta joku niissä on,että ovat kuitenkin vähän erilasia :) Hyvin selkeää! Mutta luulisin ymmärtäväni sillä olen itsekin samaa mieltä :)

   Poista