Pages

sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kiitos heinäkuu / Thank you July

Ihanat helteet päättyivät sadekuuroihin ja viileisiin tuuliin mutta voi kuinka hyviä päiviä on silti ollut.  Käytiin vihdoin uudestaan Kyyrölän Savipajalla (tein pari mukia ja pienen lautasen, Peppi savihelmiä ja eläimiä - en malta odottaa että saadaan ne parin viikon päästä!) ja oltiin kokonainen päivä ystävien kanssa Puuhamaassa. Oli kivaa! On ollut myös iltauinti töiden jälkeen ja iltakävely katsomaan kuumailmapallo-näytöstä mitä ei tullutkaan kovan tuulen takia. Yksi pallo nousi ja pääsi vain vähän matkaa eteenpäin ennen kuin tuuli painoi sen alas puihin. Toivottavasti ketään ei sattunut! 
Tänään ajattelin käydä vielä iltakävelyllä ja nuuhkia sateen raikastamaa ilmaa, juoda paljon teetä, venytellä töissä kipeytyneitä jalkojani ja lukea Star Warsia :) Kiitos heinäkuu, olit paras! En oikeastaan ole yhtään valmis vielä elokuuhun mutta onneksi sekin on vielä lämmin, hyvä ja leppoisa. Hyvää elokuuta siis kaikille!

***

Lovely heat days ended to rain showers and cold winds but oh how good days we still have had. We finally went to the pottery again (I made couple mugs and a small plate, Peppi made some clay-pearls and animals - I can't wait to get them after few weeks!) and were at Puuhamaa (amusement park) with friends a whole day. It was fun! There was also an evening swim after work and an evening walk to see a hot-air balloon show that had to be cancelled because of harsh wind. One balloon rose and managed to go only little before the wind pushed it down to trees. I hope no-one didn't get hurt!
Today I'm still going to go on an evening walk and sniff the air that is so fresh after the rain, drink lot's of tea, stretch my legs which are aching after work and read Star Wars :) Thank you July, you were the best! I'm not ready for August at all but luckily it's still warm, good and cosy. So happy August to you!

9 kommenttia :

 1. Ihanan kesäisiä kuvia! Ehdimme tänään vihdoin pannareille. ;) Tänään "punainen mökki" oli viimeistä päivää kotimme ja nyt meillä on uusi koti, oikea Huvikumpu. Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, no mutta ihanaa jos uusi onkin oikea Huvikumpu! Vaan oli tuo punainenkin aivan ihana. Ihanaa kesän jatkoa teillekin, tulkaa taas joskus pannareille! :)

   Poista
  2. Kiitos! Täytyy tulla ja samalla maalla käymään. :) Ja Huvikumpu tarvitsee milloin mitäkin tarviketta. ;)

   Poista
 2. Lovely photos! So much form of ice-creams :D mmmm Have a nice August too!!!

  VastaaPoista
 3. Elokuu on mun suosikkini vuoden jälkipuoliskolla, sopivan lämmintä, ei vielä sateista, mutta syvenevät sävyt.

  Ihana pelakuuikkuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuu on kyllä ihana mutta joka vuosi ahdistun siitä kun "kesä loppuu"..en vain yhtään ole talvi-ihminen. Mutta ne sävyt! Ah. Ne on upeat aina elo- ja syyskuussa.
   Ja joo,pelakuuikkuna oli puuhamaassa! Ei ihan heti uskoisi :)

   Poista