Pages

torstai 29. syyskuuta 2016

Sumua ja söpöyttä / Fog and cuteness

Käytiin katsomassa maailman suloisimpia tiibetinspanielin pentuja tiistaina...siis katsokaa nyt tuotakin palleroa! Apua!
/ We went to see the most cutest Tibetan spaniel puppies on Tuesday..I mean look at this one here! Eek!

Metsässä. Löydettiin upea pinkki pensas ja kuunneltiin kuinka tammenterhot putoilivat puista. 
/ In a forest. We found a gorgeous pink bush and listened how acorns fell from the trees. 

Tämä kaveri oli aika tehokkaan näköinen :) 
(ja vasemmassa alakulmassa eräs toinen tehokas syö E:n lenkkaria :)) 
/ This guy was looking quite a rascal :) 
(and down on the left one other rascal is eating E's sneakers :)) 

Viimeisiä kukkasia pihalta. Miekkalilja se vaan kukkii edelleen, löytyi myös minttua, yksi puoliksi auennut daalia ja joku pieni violetti kukka minkä nimeä en muista. 
/ Last flowers from our yard. Gladioli just keeps on blossoming, I also found mint, one half-opened dahlia and some small violet flower which name I can't remember anymore. 

Käytiin katsomassa koiranpentuja Tammelassa ja ajeltiin sieltä pois eri reittiä ja päädyttiin melkein Sääskmäelle. Käytiin siellä ihailemassa auringonlaskua ja voi jestas että olikin kaunista!
/ On one evening the sunset was just absolutely gorgeous!

Pikku-Pandoja!! Ja yksi vitivalkoinen jääkarhu. 
/ Little-Pandas! And one all-white polar bear. 

Kaupasta lankoja ja kasveja. 
/ Yarns and plants from a market. 

Pentujen emo, mikä kaunotar!
/ The mother of the puppies, what a beauty!

Siis voi luoja. 
/ I mean..oh my god.

Uudet kengät kirpparilta kolmella eurolla. Ihanan pehmeää nahkaa ja hyvät jalassa.
/ New shoes from flea market that cost only 3 euros. Lovely soft leather and my feet like them. 

Söpö pieni ballerina tänä aamuna. 
/ Cute little ballerina this morning. 

Elli ja sumuinen kaupunki. Pian tämän kuvan jälkeen sumu kuitenkin hälveni kokonaan ja ilma muuttui kauniin aurinkoiseksi. 
/ Elli and a foggy city. Soon after this picture the fog disappeared though and the weather changed into beautiful and sunny. 

Tähän kaikki sydämet ja sydänsilmä-hymiöt sillä arvaatte jo varmaan - Panda saa tyttökaverin!! Tämä pieni ihana tulee meille ensiviikolla :)  
/ All the hearts and heart-eye-emojies here because you probably guessed it already - Panda is going to have a girlfriend!! We are getting this little lovely one next week :) 

Tänään oli synkkää ja sateista ja melkein ihan syysmyrsky - ja se oli oikeastaan aika ihanaa! Sytytin kynttilät jo iltapäivällä ja herkuteltiin tyttöjen kanssa omenapiirakalla. Illalla käytiin vielä kävelyllä ja  ilma oli jotenkin vaan niin mahtava kaikessa surkeudessaan. Tuuli puhkui ja satoi vettä mutta ilma oli niin raikas eikä ollut edes kylmä. 
/ It was dark and rainy and almost an autumn storm today - and it was actually quite lovely! I lit the candles already on afternoon and we feasted on apple pie with the girls. We also went for a walk in the evening and the weather was just so great in all its miserableness. Wind was harsh and it rained but the air was so fresh and it wasn't even cold. 


Ja mitä ihmettä - huomenna on syyskuun viimeinen päivä!? Minne tämä kuukausi oikein meni? 

/ And what on earth - it's the last day of September tomorrow!? Where did this month went? 


16 kommenttia :

 1. These puppies are soooo cute! ❤
  I like your shoes, too :o)
  Have a beautiful weekend!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh yes, they were too adorable <3 thank you Timi!

   Poista
 2. Lovely photos! Everything looks beautiful and cozy :)

  -Lor
  acozyspace.org

  VastaaPoista
 3. Sydän halkee näitä pentukuvia katsoessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin seota tuolla ja nyt kun meillä on Minni, meinaan seota pelkästään siitäkin..se on niiiiiin söpö ja ihana ja suloinen!

   Poista
 4. I love this little one you're gonna get into your life pretty soon. So glad for you all and Panda!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! She's here now and we couldn't be happier <3

   Poista
 5. Ihana perheenlisäys! Kuullostipa ihanalta, kun herkuttelitte tyttöjen kanssa kynttilöiden loistaessa. Ihania muistoja lapsilla! Pienikin asia voi tehdä arjesta ihanampaa.

  Aulangon kuva. Nykyään tulee harvemmin ajettua Aulangon ohi, kun emme asu enää siellä suunnalla. Tänään kaipasin vanhan kodin sunnuntaiaamun tunnelmaa. Maaseutua, jossa ei liiku vielä juuri kukaan. Täytyy tulla joskus pannareille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hih,meillä on aika usein myös aamupaloja kynttilöiden valossa kun en jaksa laittaa kirkkaita valoja heti aamusta päälle..:)
   Ja oi, tulkaa ihmeessä! Täällä ja etenkin siellä Leivintuvan suunnalla on juuri sellaista ihanaa maaseutu-tunnelmaa <3

   Poista
 6. NEW PUPPPPPEEEEEEEEE!!!!!! :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh YEEEESSSS!! She's here now and she's the CUTEST ever.

   Poista
 7. Olipa taas hurjasti ihania kuvia ja tunnelmia täällä kun kävin pitkästä aikaa. Tuli ihan semmoinen olo, että haluan itsekin taas alkaa blogata, on ollut vähän kiikunkaakun olo siitä mutta täällä sinun luona tuli joku välähdys, että mitä kaikkea se voi olla. Jotain eilen laitoinkin, mutta kovasti pitäisi ulkoasua muokata jne. Olen vaihtanut osoitetta, joten vanhat linkit ei päivity enkä tiedä näkeekö sitä edes kukaan... Ja oi koiranpentuonnea! Meilläkin on vähän haaveissa pieni karvapallero...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirva! Ja siis miten mahtavaa jos jatkaisit taas blogisi päivittämistä! Sinulla on niin ihanat kuvat ja tunnelmat ig:ssä, haluaisin nähdä ne ja lisää blogissasi (ja siis blogisi oli yksi lempparini joskus <3 )
   Niin moni ihana blogi on vain hiipunut pois, minkä kyllä ymmärrän - ei ole aikaa tai intoa ja esim. ig on helpompi ja nopeampi. Mutta blogit on aina blogeja! Jatka jatka jatka! :))
   Koiranpennut on niin suloisia ja nyt meillä on oma ja meinaan pakahtua ihan joka hetki <3 toivottavasti teidän haaveet toteutuvat!

   Poista