Pages

maanantai 2. heinäkuuta 2018

* * * * * *

Hei heinäkuu! Miten pääsitkään taas yllättämään! Ihan noin vain meni kesäkuu ja juhannus ja kaikki ja nyt kauan odotettu heinäkuu on täällä. Ihanaa!
/ Hi July! How did you manage to surprise me again! June and midsummer and all went past just like that and now long-waited July is here. Lovely!

Juhannuksena ei tehty taikoja mutta kerättiin paljon kukkasia, herkuteltiin ihan tosi paljon, lepäiltiin ja laiskoteltiin ja rakennettiin kanalaa. Kiva ja leppoisa kotijuhannus. 
/ We didn't make any magic on midsummer but we did pick lot's of flowers and ate very much, rested and were all lazy and started to build the henhouse. Nice and cosy midsummer at home. 

Oman pihan ensimmäinen kaunokainen! Ai että miten iloiseksi tulen kukkasista - ja ihan erityisesti niistä jotka olen saanut kasvamaan siemenestä kukkivaksi kasviksi asti! 💚💙💛
/ First little pretty one in our yard! Oh how happy flowers make me - and especially those which I've manage to grow from seed into blossoming plant! 💚💙💛

Aulangon hotellin vieressä on hurmaava kesäkahvila - käykää ihmeessä jos liikutte siellä päin. Rakennus on sisältä aivan upea ja terassilla on mukava istuskella ja juoda teetä sillä välin kun tytöt leikkivät viereisessä leikkipuistossa :) 
/ There's a charming summer café next to Aulanko hotel, a worth to visit if you happen to be near. The building is absolutely gorgeous inside and it's nice to sit in the terrace and drink tea while the girls are playing on the playground next to the café :) 

Ihana hame mikä löytyi Merikarvialta eräältä pihakirpparilta - ja parasta on että mieheni bongasi sen rekiltä, itse en edes huomannut sitä! :) 
/ Lovely skirt which I found from a yard-flea market - and the best thing is that my husband noticed it, I didn't see it myself at all! :) 

Nyt on tiedossa muutama vapaapäivä ja niille on vaikka mitä hommaa - suursiivousta (kun kerrankin on aikaa!), lisää kanalan rakentamista ja maalaamista, kirjastoreissu ja miljoonien muiden asioiden hoitamista, toivottavasti mansikoiden poimimista ja olisipa kiva ehtiä pyörähtämään muutamalla kirpparillakin taas :) 
Oikein suloista heinäkuuta teille 💕
/ Now I have a few free days and I got lot's of stuff to do on those days - super cleaning here at home (because for once I have tome for it!), more henhouse building and painting, a trip to library and million other errands to run, hopefully strawberry-picking and it would be nice to find time for a little flea market tour :) 
I wish you all a really sweet July 💕

2 kommenttia :