Pages

perjantai 27. heinäkuuta 2018

Kööpenhamina, osa 2 / Copenhagen, part 2

Tässä meidän leirimme silloin perjantaina kun auto hajosi :) 
/ Here's our camp on that Friday when our car broke down :) 

Yhtenä iltana kävimme pyörillä läheisessä isossa metsässä ja perjantaina poljimme keskustaan. Siinä ei kauaa ei kestänyt, talo oli vain n. 7 kilometrin päässä ja pyörätiet ovat vaan niin hienosti tehty että sinne pääsi aivan suoraan. Ja oli hienoa! Koko kaupunki oli elossa ja täynnä ihmisiä ja musiikkia. Ja pyöriä! Oi että. 
/ On one evening we biked to a big forrest nearby and on Friday we biked to the center of Copenhagen. It didn't take long, the house was only about 7 km from there and the cycleways are just made so brilliantly that you could bike straight to the center. And it was great! The whole city was alive and full of people and music. And bikes! Oh my. 

Riippumatto oli tyttöjen lempipaikka - heti legohuoneen jälkeen. Vähän jo mittailtiin omaa pihaa että olisiko täällä sopivaa paikkaa riippumatolle..:) 
/ Hammock was their favorite place - right after the lego-room. We already measured our yard that would we have a good place for a hammock..:) 

10-vuotias 💚 Pepillä oli keskiviikkona synttärit ja kun synttärisankari vihdoin jaksoi nousta, pöydällä odotti pari pientä pakettia, aamupalaksi oli kanelsnegeleitä ja myöhemmin reissulla ostettiin vielä kakkukin :) 
/ 10-year-old 💚 Peppi had her birthday on Wednesday and when the birthday-girl finally woke up, there were couple little presents waiting for on the table, kanelsnegels for breakfast and later we bought her a cake too :) 

Tämä talo oli kyllä aivan unelma! Olisin voinut jäädä sinne asumaan..tai ainakin koko lomaksi. Olin jo ehtinyt varaamaan seuraavan paikan kun löysin tämän, muuten olisimme olleet tässä talossa pidempään. 
/ This house was absolutely a dream! I could've stayed and live in it..or at least stay for the whole vacation. But I had already booked another place when I found this, otherwise we would've stayed longer here. 

Yläkerrassa oli upeat vanhat lautalattiat, juuri täydellisesti kuluneet. Ja Pepin huoneen ikkunasta oli hyvät näkymät naapurustoon! 
/ There were this amazing old boarded floor in the upstairs, just perfectly worn out. And there were a good view to the neighborhood from Peppi's room window!

Yhden rannan löydöt. 
/ Finds from one beach. 

Eräs onnellinen tyttö, tekemässä hiekka-enkeliä. 
/ One happy little girl, doing a sand-angel. 

Kiitos ihana talo ja kiitos Kööpenhamina. Olitte täydellisiä kumpikin. 
Täältä jatkoimme uuteen paikkaan joka sekin oli upea, näette kohta :) 
/ Thank you lovely house and thank you Copenhagen. You were both perfect. 
Here we continued to a new place which was gorgeous too, you'll see soon :) 

8 kommenttia :

 1. Ihana kuvakimara! Lämpöiset onnittelut kymppitytölle!

  VastaaPoista
 2. mmmm〜♫
  Your summer seem so lovely 😊

  VastaaPoista
 3. Hej! In which part of Copenhagen was this house? It looks like a very pretty area....

  VastaaPoista
 4. Ai hitsit miten ihanan näköistä. Meidänkin oli tarkoitus kesälomareissata Kööpenhaminaan viime viikolla, mutta meidän auto hajosikin Turun satamaan vain tunteja ennen laivan lähtöä. Nooh, seuraavalla kerralla ... kivan näköinen tuo talo, mistä kautta löysit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis apua!! Miten kamalaa - ihan meidän pahin pelkomme joka kerta..! Eikä mitään ollut sitten tehtävissä? :( Parempaa onnea teille seuraavaan kertaan!
   Vuokrattiin kaikki reissun talot airbnb:n kautta!

   Poista