Pages

perjantai 7. syyskuuta 2018

Syyskuu ja kanat ja mitä vielä / September and the chickens and what else

Syyskuu. Kultainen valo ja kuulaat illat ja sumuiset aamut ja kellastuvat lehdet ja omenoiden tuoksu ja aamukaste ja kaikki se ihana on taas täällä. 
/ September. Golden light and clear evenings and foggy mornings and leaves turning yellow and the scent of apples and morning dew and all that loveliness is here again. 

Ja tässäpä on Ronja - Ellin kana!
/ And here is Ronja - Elli's chicken!

Tässä puolestaan on Pepin kana Riitta ja minun kanani Paula :) 
/ Here is Peppi's chicken Riitta and my chicken Paula :) 

Kaikessa kiireessä en ole muistanut kertoa yhtä jännittävää asiaa! Syyskuu tuo tullessaan jotain aika mieletöntä ja ihanaa sillä meidän suloinen Minnimme saa pentuja!! Panda ja Minni hieman, kröhm, villiintyivät Tanskan reissullamme ja näin pääsi käymään..🙈 Tiineys on jo loppusuoralla ja pennut saattavat syntyä oikeastaan koska vaan - en kestä! Ollaan hyvin innoissamme ja erittäin jännittyneitä ja hermostuneita mutta myös samaan aikaan luottavaisia siihen että kaikki sujuu hyvin. 
/ In all this hurry I haven't had time to tell you one really exciting thing! September brings something crazy and wonderful because our sweet Minni is having puppies!! Panda and Minni well, krhm, got bit wild on our vacation and this happened..🙈 Gestation is almost over and the puppies can be born almost any time - I can't handle it! We're very excited and very nervous and tense but at the same time we're trustful that everything goes well. 

Kaksi söpöä tyttöä ristiäisissä viime sunnuntaina. 
/ Two cute girls at a christening on last Sunday. 

Kanatuiset rakastavat maissia! Ja ovat jo pikkuhiljaa tottuneet uuteen kotiinsa ja meihin. Tässä kuvassa näkyy myös upea musta kanamme Sabrina sekä oikealla vaalea Leila/Pulla. 
/ Chickens love corn! And they're already accustomed bit to their new home and to us. Here you can also see our gorgeous black chicken Sabrina and the light brown Leila/Pulla. 

Olen käynyt pari kertaa kirpparilla ja tehnyt kivoja löytöjä - näiden kuvassa näkyvien lisäksi vaatteita tytöille ja vähän itsellekin :) 
/ I've visited some flea markets few times and made nice finds - these in the pictures and also some clothes for the girls and bit for myself too :) 

Paula! Se on niin kaunis!
/ Paula! She's so beautiful!

Käytiin Ellin kanssa vähän hoitamassa asioita kaupungilla ja nämä pehmolelut tulivat mukaan myös. 
/ We went to town to run some errands with Elli. These soft toys had to come with us too. 

Lapseni onkin näköjään lampunvarjostin. 
/ Apparently my child is a lampshade. 

Vielä niin lämmintä että voi olla hameessa ja paljain säärin. Aika ihanaa. 
/ Still so warm that you can wear skirt and be bare legged. Quite lovely. 

Syyskuun ensimmäinen viikko on kohta ohi. On ollut töitä mutta pari vapaatakin - toisena vapaapäivänä oltiin ristiäisissä ja toisena ihanalla metsäretkellä josta on paljon kuvia tulossa :)  Tämä loppuviikko onkin sitten yhtä juhlintaa - tänään oli Ellin kaverin synttärit, huomenna on ystäväni tytön synttärit Helsingissä (jonne onneksi päästään jee!!) ja sunnuntaina puolestaan on Pepin kaverin synttärit. Huh! Mutta on kyllä kivaa mennä huomenna pitkästä aikaa Helsinkiin ja nähdä ystäviä - ja juhlat ovat aina kivoja! 💕
Kaunista viikonloppua kaikille!
/ The first week of September is soon over. There's been work but few days off too - on one free day we went to a christening and on other we were on a lovely forest trip which I have lot's of pictures coming :) Rest of this week is full of celebrations - today was Elli's friends birthday party, tomorrow is my friend's daughter's birthday party in Helsinki (where we are luckily going yey!!) and on Sunday is Peppi's friends birthday party. Phew! But it's really nice to to Helsinki and see friends - and parties are always nice! 💕
Beautiful weekend to all of you!

4 kommenttia :

 1. Ihanaa, kun on tulossa perheenlisäystä♥

  VastaaPoista
 2. Puppies? I am so happy dor you! I hope you will take some photos!:o))
  The chickens look great! I hope the will give you eggs...:o)

  VastaaPoista
 3. Beautiful photos!!!! Loooooove it ♥♥

  VastaaPoista
 4. Always beautiful thank you for sharing!

  VastaaPoista