Pages

keskiviikko 5. toukokuuta 2021

Kevätpäiviä / Spring days

Huhtikuussa oli kaikki vuodenajat ja joskus kaikki yhden päivän aikana. Ihana lämpö kuitenkin pysyi melko pitkään ja tuntui niin hyvältä ja hellivältä. 
/ April had all the four seasons and sometimes all in just one day. Lovely warmth however stayed for quite long and felt so good and caressing. 

Pitkästä, pitkästä aikaa kyläilin Katjan luona Parolan Asemalla, joista monet tämän postauksen kuvat ovat. Ai että sitä kauneutta ja silmänruokaa ja värejä ja sävyjä ja ah. Joka puolella ihania aarteita. Ja tietenkin teetä ja herkkuja! Täydellinen iltapäivä. 
/ After a long, long time I visited Katja from Parola's Railway station - many pictures of this post are from there. Oh the beauty and eye food and colors and tones and oh. Lovely treasures everywhere. And of course tea and treats! Perfect afternoon. 

Saimme ne ensimmäiset lämpimät päivät kun tekee mieli olla vain ulkona ja nauttia. Tehdä pihahommia, pysähtyä ihastelemaan kukkasia, juoda teetä terassilla, kulkea pihalla auringossa ja niin, vain nauttia. 
/ We got those first warm days when all you want to do is be outside and enjoy. Do some gardening, stop and admire flowers, drink tea on the terrace, walk on our yard in the sunshine and yes, just enjoy. 

Oi sinivuokot, oi!
/ Oh blue wood anemones, ohh!

Pepille kiitos näistä hameenheilautus-kuvista :) Kävimme kaupunginpuistossa pienellä iltakävelyllä ja oli niin ihana ilma että oli pakko pysähtyä vähän kuvailemaan. 
/ Got to thank Peppi for these swirling-my-dress-pictures :) We went for a little evening walk and it was such a lovely weather that we had to stop & take pictures. 

Jäähyväiset talvelle. Vielä löytyi jäätä ja lunta, monen lämpimän päivän jälkeen. 
/ Goodbyes to winter. There was still ice and snow after many warm days. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti