Pages

sunnuntai 26. maaliskuuta 2023

Helmikuu 2022 / February 2022

  Helmikuu oli hyvin luminen, hyvin talvinen. Olisin vain halunnut nukkua sen läpi ja herätä keväällä. Ei ollut hirveästi innostusta kuvaamiseenkaan joten tässä postauksessa onkin lähinnä vain omakuvia minusta ja valikoima erilaisia herkkuja 😁
/ February was very snowy, very wintry. I just wanted to sleep through it and wake up in spring. I didn't really have inspiration to take pictures either so there's mostly my self-portraits and assortment of different treats in this post 😁

Yksi kauneimmista sisäpihoista löytyy Lahdesta, kahvila Oskarin takaa. Värit, tekstuurit, ai että! Yhtenä päivänä oli asiaa Lahteen ja samalla oli päästävä kahvila Oskariin koska korvapuustit 😍 Ja kun oltiin lähdössä, kurkkasin talon taakse ja sieltä löytyikin tuollainen paikka! 
/ One of the most beautiful inner courts is in Lahti, behind cafe Oskari. The colors, the textures, oh my! One day we had to go to Lahti and I also wanted to visit cafe Oskari at the same time because cinnamon buns 😍 And as we were leaving, I peeked behind it and found this place! 

Oli pakko ostaa ihania kukkia piristykseksi ankeaan helmikuuhun. 
/ I had to buy lovely flowers to cheer up the dreary February. 

Mies teki ihania pullia ja seuraavana päivänä tehtiin niistä laskiaispullia. Ai että kun oli hyvää - molemmat!
/ Husband made lovely cinnamon buns and on the next day we used them as semlas. Oh lord it was good - in both ways!

Ja pitihän sitä tehdä lisää Runebergin-kakkuakin..😋
/ And of course I had to make more Runberg's-cake..😋

Kahvila Oskarin korvapuustit ovat kyllä korvapuustien top 3:ssa. Todella hyviä - mutta niin on kyllä ihan kaikki muukin siellä! 
/ The cinnamon buns at Cafe Oskari are on my cinnamon buns top 3. Really good - but so is everything else in there!

Söpöin Minttu auringossa.
/ Cutest Minttu in the sun.

Helmikuussa parasta taisi kyllä olla sen lyhyys..! Sillä tammikuun lisäksi helmikuukin on inhokkikuukauteni. Nyt täytin sen herkuilla ja siinähän se onneksi meni nopeasti, syödessä :) 
/ I think the best thing in February was the length of it..! Because with January, February is also my least-favorite month. Now I filled it with treats and well, luckily it went quickly, just eating :) 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti