Pages

sunnuntai 19. maaliskuuta 2023

Joulukuu 2021 - vielä viimeiset / December 2021 - the last ones

Niin paljon kuvia joulukuulta! Jos tekisin näitä postauksia ihan "oikeassa ajassa", ei tulisi tällaisia megapostauksia mutta minkäs teet.  Tässä vielä viimeiset.
/ So many pictures from December! If I'd make these posts in "real time", there wouldn't be these kind of mega-posts but well, it is what it is. Here's the last ones. 

Aina kun laitetaan pieni kaasulämmitin päälle, sen eteen kummasti kerääntyy kaikenlaisia karvaisia ja vähemmän karvaisiakin tyyppejä :) 
/ Every time we put our little gas-heater on, all kinds of hairy and less-hairy guys show up in front of it :) 

Jouluaaton aamu, melkein se paras hetki joulussa, ainakin minulle. Kun kaikki on valmista, ei ole kiire minnekään, saa nauttia herkuista ja joulun tunnelmasta - ja vielä on koko joulu kuitenkin edessä. 
/ The morning of Christmas eve, almost the best moment in Christmas, at least to me. When everything is done, there's no rush, you can enjoy treats and the atmosphere of christmas - and there's still whole christmas ahead.

Lisää tekemiäni keramiikkatöitä. 
/ More of the ceramics I made. 

Vaaleanpunaisia lahjoja, kaikki minulle :) 
/ Pink presents, all for me :) 

Siinäpä se. Aika ihana joulukuu, ainakin näin vuoden jälkeen muisteltuna. Joulu oli leppoisa ja rento ja siihen oli hyvä lopettaa vuosi 2021. 
/ Well that was it. Quite a lovely December, at least while remembering it now, after over a year. Christmas was cozy and relaxed and a good ending to 2021. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti