Pages

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010


Uusi lempihame löytyi pari viikkoa sitten kirpparilta ja uusi lempipiirakka syntyi tänään pestosta,fetasta ja tomaateista. Nam. Lempilehtikin kolahti postilaatikkoon,mikäs sen mukavampaa. Nyt mukillinen rooibosta,sitten nukkumaan. Huomenna on aikainen herätys,mennään poimimaan mansikoita! Hyvää yötä ihanat!

I bought my new favourite skirt couple weeks ago from a flea market and made a new favourite pie out pf pesto,fetacheese and tomatoes today. Yum. Favourite magazine dropped in to our mailbox too,what could be nicer? Now mugful of rooibos,then is time to go to bed. We're going to go to pick some strawberries tomorrow so we have to wake up early. Good night all you lovelies!

8 kommenttia :

 1. Näyttääpä hyvältä! Hame ja piiras. Ja lempilehti on mikä? Minä just ahmaisin Olivian, Bo Carpelan juttu oli ihana..muuten aika tasapaksua tällä kertaa..

  VastaaPoista
 2. Oi,kiitos muru! Piirakka onnistui yllättävän hyvin,joten voi olla että saat sitä sitten kun tuut taas tänne päin:) Ja joo,Oliviaa tarkoitin. Se on lemppari,mutta totta..tämä uusin oli vähän tönkkö jotenkin. Mutta vielä on sivuja jäljellä siitäkin,onneksi!

  VastaaPoista
 3. you have such a way of putting beautiful matching photos together in a post !!!
  i'm a pesto lover ;) and would love to join for strawberries picking ! we hardly had any in this area this year :(
  what's your favorite magazine ?
  i'll have to send you a french one someday if you like & don't have any where you live..

  VastaaPoista
 4. Ihana hame, näyttää aivan vesivärimaalaukselta.
  Alakuva on ihana. Yritän aina saada tuollaista aseteltua sekamelskaa, mutta se on yllättävän vaikeaa :) Ei siis, että kuvassasi olisi sekamelskaa, tarkoitin sellaista asetelmaa, joka ei näyttisi siltä kuin se olisi aseteltu. Tajuat varmaan mitä tarkoitan :) nyt alkaa aivot käymään ylikierroksilla, hyvää yötä :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin tykkäsin alakuvasta niin. Sinulla on aina ihania kuvia, ja tällaisia pöytäkuvia, kaikki on jotenkin niin viehättävästi, sellainen ihana hetki.

  Herkullisen kuuloinen päivä teillä tulossa, mukavaa sellaista!

  VastaaPoista
 6. Mmmmm, yläkuvasssa ja toisessa kuvassa on selvä jatkumo. Kaunista.

  VastaaPoista
 7. Valerie: Oh,thank you so much!! I love pesto too..and strawberries. It was picking them and it would been fun to have you with us! My favourite magazine is finnish magazine Olivia,but I'd like read all those thick decorationmagazines,Elles,Vougues and so on..but they are so expensive! But magazineswap sounds good! Finnish magazines are quite rubbish,but I could send you somethig.. send me some email to muruinen@luukku.com!

  Solen: Kiitos! Ja hih,tajun kyllä aivan täysin mitä tarkoitat! Minulla on aina sama ongelma..en halua että asetelma näyttää liian asetellulta vaan juuri sellaiselta sattumanvaraiselta sekamelskalta:) Nyt kerrankin oli valmiiksi tavarat kivasti ja se onnistui mutta aika usein tappelen tämän jutun kanssa:)!

  Himalainen: Voi kiitos! Pöytäkuvat ovat kivoja mutta vaikeita ottaa,juuri koska en halua että näyttävät liian asetelmilta. Mutta hyvä jos ovat viehättäviä,ihanaa kuulla:)
  Ja kyllä,päivämme oli varsin herkullinen,nam!

  Ilona: Kiitos!

  VastaaPoista
 8. ..uuups...It was FUN picking them:)

  VastaaPoista