Pages

torstai 26. elokuuta 2010

Nyt on uudet hienot rattaat - ja vielä ratilla! Lapsi tykkää niistä ihan hurjasti,ehkäpä juuri sen ratin vuoksi. Ei kertaakaan yrittänyt nousta niistä pois niin kuin vanhoista rattaista heti jos pysähdyttiin tai oli tylsää. Jee! Ja niin kyllä tykkään minäkin niistä ja mies myös. Lähdettiinkin heti koeajolle ja tehtiin mukava iltalenkki Joutsenlammelle ja takaisin. Oli kivaa! Mentiin sellaisia reittejä mitä ei vanhoilla päästy..tai sitten se oli työntäjästä kiinni,isin kanssa reitit kun on aina vähän jänniä. 
Ja minä koeajoin samalla uudet pöksyni. En oikein tiedä ovatko ne farkut vai legginsit vai mitkä,sellaista ohutta farkkukangasta kuitenkin ja tosi mukavat päällä. Niistä tuli heti uudet lempparit ja se on jo aika hyvin tällaiselle mekkotytölle. Ja hintakaan ei ollut paha,kympin vain. Olisi varmaan pitänyt ostaa toisetkin..

Now we have new strollers and they are so great! There's even a little streening wheel on them! Our girl loves to sit in them - thanks to that streening wheel. It's magical:) We did a little test drive right away and went for a nice evening walk. It was so fun! We adventured in a forrest and walked some paths that were a bit tricky before but not anymore. Well,every time my partner pushes the strollers,our paths are bit interensting:) 
I also test drived my new pants. I don't know are they jeans or leggings or what,but they're made of thin denim and they're so nice to wear. They became my new favorites right away and that's a lot for a dress-girl like me. And they were quite cheap too,only ten euros. I guess I should've bought another pair too..

3 kommenttia :

 1. Those greys and greens look so good together!

  VastaaPoista
 2. Onpa nätti kuosi rattaissa! Kyllä tuollaisilla kelpaa pikkuneidin matkustaa, ja kun on vielä oma rattikin! :)

  Näissä kuvissa on ihanaa syksyn tunnelmaa.

  VastaaPoista
 3. Melski: I noticed that too! :)

  Malla: Kiitos:) Ja hih,kuosi oli yksi syy miksi halusin juuri nuo..ei yhtään turhamaista ei:) Ratti on paras!

  VastaaPoista