Pages

lauantai 21. elokuuta 2010

Pitkä päivä tänään. Kierrettiin kiva kyläkirppis Myllymäessä ja ihana latokirppis Härkätien varressa (todella käymisen arvoinen paikka!) ja käytiin vielä Tammelassakin katsomassa isäni valokuvanäyttely. Nyt väsyttää ja tuntuu,että kello olisi paljon enemmän kuin mitä se oikeasti on. Oli kyllä kivaa ja tein muutaman hyvän löydön,mutta oli myös aika raskasta..ehkä se uhmaikäinen kaksivuotias olisi vain parempi joskus jättää kotiin. Nyt tarvitsen ison mukillisen teetä ja suklaata.  

A long day today. We walked around a nice outdoor flea market and visited another which was in an old barn and it was really lovely! We also went to see my fathers little photograph exihibition in near by town. We had fun and I did few nice founds but now I'm quite exhausted..I guess a two-year-old with a negative age isn't always the best company. Now I need a big mugful of tea and some chocolate.

5 kommenttia :

 1. Ihan suosikkikuviani nämä. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Aivan kuin tytöllä olisi korvakorut korvissaan! Kun kilikkasin kuvan suuremmaksi ne olivatkin napit :) Hassu illuusio, eihän pienillä tytöillä ole isoja roikkuvia korvakoruja....

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuo ensimmäinen kuva ja kaikkikin. Minä pidän vauhdikkaist päivistä, mutta on totta, että 2-vuotiaan kanssa oli joskus raskasta reissata siellä sun täällä. Mutta minäkin otin yleensä aina lapsen mukaan, oli kuitenkin jotenkin kivempi niin. Missä kohtaa se latokirppis on?

  VastaaPoista
 4. Liivia: Voi,kiitos paljon!

  Emilia: Kiitos! Ja heh,tosiaan,siltähän se ehkä vähän näyttää kun nopeasti katsoo..mutta ei onneksi sentään!

  Kirjailijatar: Kiitos paljon! :) Joo,kyllä minäkin pidän vaudikkaista päivistä mutta lapsen kanssa ne ovat aika raskaita.. Mutta kyllä se lapsi silti lähes aina on mukana:)
  Latokirppis on Hömeen Härkätien varressa,Hämeenlinnan ja Rengon välissä..10-tieltä on sinne kyltti Rengon risteyksessä ja samoin Hämeenlinnasta päin tultaessa. Paremmin en oikein osaa selittää,kun en muistanut osoitettakaan katsoa. Mutta pari kolme viikonloppua on kuulemma vielä auki,11-18.

  VastaaPoista