Pages

sunnuntai 15. elokuuta 2010

Tästä päivästä olisi ollut vaikka mihin. Mutta väsymys voitti. Ja ampiainen,mikä pisti minua reiteen kun olin lähdössä kirpparille. Mies epäili että se oli lentänyt mekkoni alle eikä ollut päässyt pois ja pistänyt sitten hädissään. Mitään en nähnyt enkä kuullut mutta tunsin kyllä. Ja sattui ja sattuu edelleen ihan pirusti. Kaikki maailman kirosanat taisi kyllä tulla sanottua...
Ei siis kirpparointia tai mitään muutakaan tänään. Onneksi päivällä käytiin vähän harjoittelemassa pyöräilyä ja ihmettelemässä sorsien valtaamaa rantaa. Ja onneksi on hyvää luettavaa ja kudottavaa ja  kaapissa paljon keksejä ja teetä,ilman niitä kyllä kiukuttaisi. 
Nyt en tykkää ampiaisista enää sitäkään vähään mitä aikaisemmin. 

P.S Vieläkö jaksatte lisää reissukuvia? 

This day didn't go as I expected or dreamed,we were too tired to do anything special. And a wasp stang me on my thigh when I was leaving to flea market. My partner suspected that it flew under my dress and couldn't get out and got anxious. I didn't see or hear it,but felt it..and damn it hurt and still hurts! I probably said all the curse words in the world...
So,no flea markets today - or anything else either. Luckily we had had a little walk earlier. Our girl practised to ride a bike while we wondered all the ducks in the shore near by. And luckily I've got a good book,some knitting and lots of cookies and tea,without them I'd be a bit cranky. 
Now I don't like wasps even that little bit what I used to. 

P.S How about some more pictures from our trip,do you still want to see them?

9 kommenttia :

 1. Voi sinua, miehen isäpuolta pisti ampiainen huulen, kun hän oli maalaamassa talonsa ulkoseiniä. Turposi aikalailla. Toivottavasti pian laantuu kipu sinulla. Minua ei ole ikinä pistetty, mutta voin kuvitella, ettei se kivaa ole.

  Joo! Lisää matkakuvia!

  VastaaPoista
 2. Minua ampiainen on pistänyt kerran varpaaseen. Että oli kipeä!

  Ja joo, lisää reissukuvia, kiitos.

  VastaaPoista
 3. Oi jaksamme. Kuvasi ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen. Jo aiemmat tältä kesältä. Mutta Lapissa on oma taikansa. Ja karuudessa ja niukkuudessa. Voisin heivata lähestulkoon kaiken pois nyt kotoa. Miettiä vain, miten vähä tunturimökissä riittää ja olisi kaunista.

  VastaaPoista
 4. Kaiken kiireisyyden takia pääsin vasta nyt katsomaan kaikkia ihania kuvia Lapista! Ja KYLLÄ, jaksan ja tahdon niitä vielä lisää! :) Ihanan näköistä! Ensi kesänä kyllä tahdon sinne. Enemmän kuin moneen vuoteen olenkaan tahtonut.

  VastaaPoista
 5. yes I do !! (want to see more photos !)

  I'm sorry you got a wasp bite, very painful. I hope you're not allergic ? please watch the bite carefully until tomorrow & take care xo

  hurrah for your little girl ! so cute that she has matching crocs & bike :)

  VastaaPoista
 6. Auts, ampiaisenpistot sattuvat kyllä aivan hirveästi! Sympatiat siis täältäkin, toivottavasti on tänään jo parempana! Minua on kerran pistänyt ampiainen lähelle silmää - näytin aivan kuin olisin ollut jossakin nyrkkitappelussa mukana...

  Täälläkin jaksetaan ehdottomasti vielä ihastella reissukuvia, lisää vaan :)

  VastaaPoista
 7. Minua on pistänyt kerran rintaan. Meni paidan alle ja hätääntyi. Ja sattui niin pirusti. Ennen en pelännyt ampiaisia, mutta sen jälkeen olen pelännyt hiukan.

  VastaaPoista
 8. Solen: Ai kauhee,huuleen! Varmasti sattui:( Kipu meni onneksi päivässä ohi,nyt vaan kutiaa tosi paljon. Kummaa. Kuvia tulossa:)

  Jonna: Varmasti oli! :(

  Joola: Oi ja voi,kiitos sinulle! Ja niin,Lapissa on kyllä jotain taikaa,nyt sen tiedän.. oma tunturimökki olisi ihana!

  Liisa: Voi,kiitos ihana! Toivottavasti pääset sinne sitten pian:)

  Valerie: Oh,so sweet of you..! Luckily I'm not allergic to them..and it doesn't hurt anymore. Only itches. And yeah,that's kind of cute:)

  Malla: Hui,se oli varmaan aika ikävää:(

  Liivia: :)

  Kirjailijatar: Hyi että,inhottaakin ajatus että sellainen menisi paidan alle...

  VastaaPoista