Pages

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Jos kaupunki tulvisi

Jos eilen oli parasta ruokaa pitkästä aikaa,niin tänään on sitten parasta suklaata pitkästä aikaan. Vähän niin kuin Tobleronea mutta parempaa ja halvempaa. Ja kerrankin sopivan kokoisessa paketissa. Puikoilla on tulossa kaulaliina naapurin pienelle tytölle,joka täyttää vuoden lauantaina. Saa nähdä ehdinko saamaan sen valmiiksi siihen mennessä,yritys on ainakin hyvä. Onneksi on suklaata antamassa puhtia!
Ainiin,huomasin tänään että olemme vihdoin saaneet luomuruokakaupan Hämeenlinnaan! Ihanaa! En malta odottaa,että pääsen sinne tutkimaan,tänään se oli jo kiinni kun kuljin ohi. 

Tämä soi päässäni kun tulin kotiin kaatosateessa,pitkin tulvivia katuja. Muista sammuttaa valot ja laittaa äänet täysille ennen kuin kuuntelet. Ja sitten laulaa mukana niin kovaa kuin jaksat. 

Yesterday I had the best food in a long time and today I'm having the best chocolate in a long time. Yum! And for once it's in a reasonable size (and prize too). I'm knitting a scarf for our neighbours' litlle girl who's turning one on Saturday. We'll see if I can get it done in time,let's hope so! Luckily I got that chocolate to give some energy:) 
Oh,and I noticed today that we finally have an organic food store in our town! How wonderful! Can't wait to go to explore it,it was already closed today when I walked by. 

This is playing in my head now when it's raining so that our streets are flooding.

6 kommenttia :

 1. Kaunista UB:tä valossakin kuunneltuna. Olin aikanaan parikin kertaa kuulemassa livenä ja pidin. Pidän edelleenkin.

  Olen lukenut huonosti lehteni, sillä uudesta luomuruokakaupasta en tiedä mitään. Mistähän päin se löytyy?

  Muutaman kerran olen aikaisemmin käynyt täällä kurkkimassa. Muistoja tulee mieleen monista jutuistasi, sillä samoja paikkoja olen minäkin käynyt.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo eka kuva. Hienoa että on kuvilla kokoa!

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia taas, jokaikinen. Tuossa toisessa on kauniit värit ja tunnelma.

  Kiitos siitä edellisen postauksen feta-reseptistä, tykkään fetasta hirveästi joten täytyy kokeilla! Minäkin bongasin eilen kaupungilta oikean luomuruoan aarreaitan, täällä niitä taitaa olla enemmänkin vaikken ole vielä löytänyt. Kiva että teikin saitte!

  VastaaPoista
 4. Aah, maistamaton suklaa...! :) Kaunista on.

  VastaaPoista
 5. Marjatta: Voi,minä en koskaan ehtinyt näkemään UB:tä livenä..sinä onnekas!
  Luomukauppa on siinä Tavastilan toisessa kerroksessa,kahvilan vieressä oleva Mulperipuu.

  Eilen tänään huomenna: Kiitos:)

  Mimmi: Kiitos! Ja ole hyvä vain! Toivottavasti tykkäät siitä:)

  Ilse: Heti karkkitestiin tuo:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos opastuksesta! Täytyy käydä luomukaupassa. Rentouttavaa viikonloppua, sadekin näyttää loppuneen!

  VastaaPoista