Pages

maanantai 6. syyskuuta 2010

Tulin vain nopeasti kertomaan

..että koti tuoksuu ihanasti omenalle ja kanelille,purkit on täynnä hilloa ja liinan alla odottaa lämmin piirakka. Tein tällä Violetin ohjeella ja tuli kyllä tosi hyvää,kiitos vain ohjeesta! Tosin en kyllä kumonnut omaa piirakkaani,vaan syötiin sitä suoraan vuoasta,pohja edellä. Toimii kyllä niinkin oikein hyvin:)

..ja että tavarat on jo valmiina huomista varten,herätyskello pitää muistaa laittaa vielä päälle. Ja miten kivaa että huomiseksi on luvattu lämmintä päivää. Jee!
Nyt vielä pala piirakkaa,sitten nukkumaan. Hyvää yötä!


I did some apple jam and pie today and now our home smells so good,to apples and cinnamon. Yum! Now I'm going to have one more slice of that pie and then it's time to go to bed - we've got an early wake-up tomorrow. Good night!

10 kommenttia :

 1. Mun tarttis varmaan kokeilla sitä myös.. on vähän noita omenoita :)

  VastaaPoista
 2. Oi mikä täydellisistä täydellisin nojatuoli!Meillä alkaa omenapiirakkakiintiö olla kohtuu täys mutta ainahan nyt yhtä reseptiä vielä vois koittaa..

  VastaaPoista
 3. Mahdottoman kaunis tuoli ja valo siinä. Tekisi mieli istua tuohon ja unohtua syömään omenapiirakkaa. Minulla on omenat puussa ja maassa, vaan ei suussa.

  VastaaPoista
 4. Upean tuoli! Omenapiirakan tuoksu on yksi ihanimmasta. Hyvää päivän alkua.

  VastaaPoista
 5. Voi että tykkään noista syksyisistä vaahteran lehdistä! Täällä ei taida ihan noin punaisia vielä olla..en ole varma, pitää tarkistaa tilanne tänään:)

  Täälläkin on kaikki valmista teidän tulla

  VastaaPoista
 6. Voi miten kaunis tuo tuoli! Tuollaisen kun löytäisi tänne meidän puolityhjään olohuoneeseen. Oletpa ollut ahkerana keittiössä, mutta tuossa suhteessa on tosiaankin niin, että työ tekijänsä palkitsee. Ihanaa alkavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 7. Oiii mikä tuoli! Tosiaankin ihan täydellinen.

  VastaaPoista
 8. Hyvä kun maistui piirakka ja sitähän nyt voi syödä miten päin vain. Kestää joka tapauksessa yleensä maksimissaan vain päivän.

  VastaaPoista
 9. Yum! What a wonderful smells! Apples and cinnamon are one of my favourite combinations. I would love to curl up in that chair :) Thank you for your lovely comment. Hope your week is a great one!

  VastaaPoista
 10. Merja: Kokeile ihmeessä,oli hyvää!

  Rimpsukaisa: Kiitos! Ja tottakai sitä voi vielä yhtä reseptiä kokeilla,varsinkin kun omppuja riittää:)

  Kirjailijatar: No voi kiitos:) Kunpa saat omppuja suuhunkin,on ne vaan niin hyviä!

  Minttumaari: Kiitos! Pitää varmaan tehdä omppuhilloa (tai piirakkaa) joka päivä että saa sen tuoksun tänne:)

  Outi: Hmm,ei siellä hirvesäti vielä punaista nähnyt..ei täälläkään vielä paljoa,muutama puu siellä täällä. Ovat kyllä kauniita!

  Mimmi: Kiitos paljon! Ja en oikeasti ollut niin kovin ahkera,aika nopeita ja helppoja hommia olivat..mutta tuli kyllä tosi hyvä mieli kun sai jotain tehdyksi!

  Malla: Kiitos:)

  Piilomaja: Oli kyllä hyvää ja ihanan nopea ja helppo ohje. Teen varmasti toisekin. Nam.

  Melski: Thank you so much:) I'm alreaydy dreaming of another pie..mmm:)
  I hope your week will be good too!

  VastaaPoista