Pages

perjantai 3. syyskuuta 2010


Tänään ollaan pysytty sisällä. Kuusi astetta,kova tuuli ja taukoamaton sade ovat pitäneet siitä huolen. Vähän harmittaa kun ei pääse ulos mutta on tästä sisällä olosta ollut jotain hyötyäkin. Korjasin nimittäin vihdoin yhden mekon,mikä hajosi muistaakseni kesäkuussa ja ompelin samalla uudet tyynynpäällisetkin. Myös nojatuolit vaihtoivat paikkaa keskenään ja pöytäliina vaihtui pirteämpään. Nyt voi laiskotella loppuillan vähän paremmalla mielellä. Olisi paljon luettavaa ja paljon kudottavaa,ainoastaan suklaa puuttuu. Mutta toivottavasti ei kauaa,mies lähti juuri kauppaan:) 
Ihanaa viikonloppua kaikille!

(P.S Luumukuva on keskiviikolta ja kovasti ovat jo punastuneet siitä. Ties vaikka huomenna saisi jo maistiaisia. Nam!) 

There's only +6 °c outside,with a crazy wind and nonstopping rain. So I guess it's needless to say that we've stayed the whole day indoors. I fixed one dress that broke up already in June and sew also a couple pillowcases at the same time. Also armchairs changed their places and tablecloth got replaced with a perkier one. Now I'm going to take it easy and after having something done (even something small) it feels so much better to just be. I've got lot's of books to read and knitting to do,only chocolate is missing..but hopefully not for long,my parter is at the store right now:) 
Have a wonderful weekend! 

(P.S That first picture is from Wednesday and those plums have become much more red after that. Maybe we can have a taste of them already tomorrow. Yum!)

6 kommenttia :

 1. Tulin heti vastavierailulle! Olen joskus aiemmin, ennen omaa blogia, käynyt varmaan salakylässä Muruisessa. Nyt en enää piilottele, en. :)

  Kaunista täällä. Luulin noita omenoiksi.

  VastaaPoista
 2. Minäkin luulin omenoiksi:)

  Olin aluksi aika harmissani rattaita työntäessäni näpit jäässä vastatuulessa, mutta kun päästiin kotiin kylmältä suojaan, niin olikin ihan mukava olla myrskyä piilossa ja syödä suklaata.

  Oikein ihanaa viikonloppua sinne!!

  VastaaPoista
 3. Ilse: Kiitos:) Ja kiva kun tulit! Minäkin olen aikamoinen piileskelijä,yritän koko ajan parantaa tapaani:) Ja hmm,totta..ovat kyllä tosiaan ihan omppujen näköisiä! Hassua.

  Mirka: Kiitos! Uusin kirppislöytö,uusin lemppari:)

  Celia: Voi,kiitos samoin Celia! Ja ovat kyllä hyvin omppumaisia nuo luumut. Huomenna käyn kurkkaamassa josko olisivat vähän enemmän luumumaisia.
  Myrskyltä piiloutuminen on kivaa:) Varsinkin jos on suklaata,mitä minäkin sitten sain..jee!

  VastaaPoista
 4. Oi kun ihanat värit näissä kuvissa! Niin raikasta ja syksyisen kaunista, tykkään oikein, oikein, oikein paljon :)

  Onko teillä oma luumupuu? Voi teitä onnellisia, jos on :)

  VastaaPoista
 5. Malla: Kiitos oikein oikein paljon! :)) Ja joo,meillä on kaksi luumupuuta! Niistä ei tule kyllä paljon luumuja,mutta meidän tarpeisiin ihan sopivasti:)

  VastaaPoista