Pages

keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Tänään / Today


- söin ihanaa sacher-kakkua meren rannalla
- näin paljon kauniita taloja ja tyylikkäitä ihmisiä ja laivoja,millä voisi purjehtia maailman ympäri
- tykkäsin varpusista vaikka muut eivät tykänneetkään
- hiukseni lyhenivät aika paljon 
- nukahdin hetkeksi autoon
- tarkistin olivatko luumut jo kypsiä. Eivät olleet.
- nautin syksyn ensimmäisestä tanssitunnista - tanssiminen on ihanaa!
- ihmettelin peilikuvaani monta kertaa ("kuka tuo lyhyttukkainen oikein on?") 
- en jaksanut leikkiä lapsen kanssa ja tunsin itseni ihan huonoksi sen takia
- mietin,että syyskuu kuulostaa pelottavalta,mutta alkoi kuitenkin oikein mukavasti 

..I ate some lovely chocolate cake by the sea,saw lot's of beautiful buildings and stylish people and boats that you could sail around the world with,liked sparrows although anyone else didn't,got a hair cut,fell asleep in a car,checked if our plums are ripe already (they aren't),enjoyed this autumn's first dancing lesson (I love to dance!),wondered about my reflections - "who's that short-haired girl?",was too tired to play with our girl and felt bad because of it,thought that September sounds scary but at least it started quite nicely.

7 kommenttia :

 1. Kaunis tuo kimmeltävä meri. Toivon, että näen tänään tuon saman meren, kun menen noihin maisemiin.

  Näyttäisivät kovin hyvin sopivan sinulle nuo lyhyemmät hiukset. Minä olen nyt täysin jumiutunut pitkiin, en taida leikata näitä ikinä. Aikaisemmin sahasin lyhyistä pitkiin ja pitkistä lyhyisiin muutaman vuoden välein.

  VastaaPoista
 2. Ihanat hiukset sinulla! Minä leikkasin viime jouluna ekan kerran moneen vuoteen lyhyet hiukset, tai silloin ne olivat ehkä olkapäille ylettyvät. Sitä ennen oli monen monta vuotta pitkät hiukset. Sen jälkeen olen aina kerta toisensa jälkeen niitä vain lyhentänyt ja lyhentänyt, ihmetellyt, miksen ollut aiemmin leikannut lyhyitä hiuksia. Nää on niin kivat!

  Tykkään näiden kuvien harmaasävyistä. Taas sen huomaa, että kyllä harmaakin on kaunista.

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta tukasta! Hyvältä näyttää :)

  Meri on kaunis, sitä on aina ikävä kun on meren äärellä syntynyt.

  Minä poden huonoa omaatuntoa toistuvasti siitä etten leiki, en vaan osaa. Meillä mies leikkii jatkuvasti, minä taas olen käytännön ihminen ja tykkään viedä lapsia metsään ja ottaa mukaan arkiaskareihin. En vain osaa keskittyä istumaan lattialla lelujen kanssa. Noh, nukkekotia kyllä järjestän ja nukkeja puen.
  Eilen askartelin pojan kanssa pahvista, kivistä, vessapaperirullista ym.sta sellaisen linnanraunio/ranta ym. jutun muovikäärmeille ja legoukoille.

  VastaaPoista
 4. ooh :) so nice to be beside the sea! lovely bag :)

  VastaaPoista
 5. Ei sitä aina jaksa, eikä tarvitsekaan, eikä se mitään haittaa, jos ei joka päivä ole täydessä vireessä. Tuo mitä juuri kirjoitin, on tärkeimpiä opetuksia joita olen saanut viimeisen vuoden aikana, ja toivoisin voivani uskoa sen joka päivä, ja välittää sen tiedoksi muillekin.

  Upea uusi tukka, ja uskomattoman hienot värit kuvissa!

  VastaaPoista
 6. Voi, kone ei lataa kuvia, enkä näe uusia hiuksiasi. höh.

  Tuli kuitenkin sanomaan: vaikka niin harvoin kommentoin, saan paljon ihanaa kuvistasi. Mielessäni on vieläkin noin viikko sitten postaamasi kirjoitus ja sen kuvat, jossa sinulla oli työn alla sininen neulehuivi. Oi.

  Pitää vielä lisätä se, että äideistä parhaimmatkaan ei voi aina jaksaa leikkiä. Älä siitä kanna mukanasi huonoa omatuntoa.

  VastaaPoista
 7. Kirjailijatar: Minusta tuntui,että meri kimmelsi eilen jotenkin aivan erityisen ihanasti. Toivottavasti näit meren tänään!
  Ja en tiedä mitä tuosta kuvasta erottaa,muttakiva kuulla:) Pitkät hiukset olisi ihanat,mutta minulle ne ei sovi:(

  Malla: Kiitos! Niin siinä usein käy..että kun uskaltaa leikata hiukset lyhyemmäksi mihin on tottunut,ne näyttävätkin ihanilta ja ihmettelee,miksei ole tehnyt niin aikaisemmin..niin kävi joskus aikoinaan mullekin:) Ja kyllä,harmaa on kaunis.

  Minja: Voi kiitos:) Minäkin tykkään merestä,siinä on jotain jännää kun sitä ei näe niin usein.
  Ja sinun touhusihan kuulostavat tosi kivoilta! Jos olisin pikkupoika,tykkäisin varmasti linnanrauniostasi:) Minäkään en osaa sillä tavalla leikkiä,mielummin menen ulos kävelylle/puistoon tai otan mukaan touhuihini vaikka se ei kovin helppoa aina olekaan. Mutta lapsi tykkää osallistua:)

  Melski: Thanks,it's my favourite bag:) It's always so nice to see the sea,it's so lovely.

  Mimmi: Kiitos Mimmi! Ja niin,tiedän kyllä että se ei haittaa..mutta se huono omatunto on vaan niin ikävä kaveri:( Onneksi on päiviä jolloin jaksaa paremmin!

  Minttumaari. No voi konetta,höh. Mutta voi kiitos,ihanaa kuulla! Vaikka vähän hämillään olenkin noin kauniista sanoista:)

  VastaaPoista