Pages

perjantai 8. lokakuuta 2010

Kotona taas / Home again

Eilen kotiuduttiin yhdeksän aikaan illalla,lapsi villinä ja taskut täynnä uusia temppuja,me väsyneinä ja taskut tyhjinä. Maisteltiin ja tutkittiin vähän tuliaisia ja mentiin aikaisin nukkumaan. Ja tänään saatiinkin heti saatiin ihania vieraita Turusta,kivaa! Maisteltiin lisää virolaisia herkkuja ja käytiin pitkällä metsäkävelyllä. Oli hurjan mukavaa! Ja postikin oli ihanaa,kiitos Minja valtavasti!
Jos väsymys ei vie voittoa,menen vielä yhdelle keikalle tänään. Ensimmäistä kertaa sitten..hmm..no,moneen vuoteen! Sitä ennen pitää käydä ostamassa ruokaa ja uudet sukkahousut ja muistella vähän Tallinnaa.
Kivaa perjantai-iltaa teille!

We came home last evening,somewhere around 9 pm. Our girl was wild and full of new tricks and we were just tired. We tasted some of our souvenirs and went early to sleep. And today we had some lovely guests from Turku,yey! We tasted more Estonian treats and took a long walk in a forrest. It was so nice! And even the mail was lovely,thank you so much Minja!
If I'm not too tired this evening,I'm going to go to one gig. It'll be the first time since..hmm..well,since many years! Before that I must go to buy some food and a new pair of tights and reminisce bit of Tallinn. 
Have a nice Friday evening!

5 kommenttia :

 1. Hauskaa perjantaita, toivottavasti jaksat keikalle ja se on suksee! :) Olen monta kertaa aikonut tilata Minjalta tuollaisen tismalleen saman värisen korun, mutten ole vielä saanut aikaiseksi. Täytyisi ottaa itseä niskasta kiinni siinäkin asiassa.

  Kauniit kuvat jälleen. Syksyiset värit purevat minuun.

  VastaaPoista
 2. Hei, mulla on sama täkki kuin sulla, tuo joka on koiran alla :)

  Nyt painun kurkkimaan sun Tallinan kuvia..

  VastaaPoista
 3. Outi: Ja teille takaisin! :)

  Mimmi: Kiitos! Jaksoin keikalle ja oli kyllä suksee:) Tuli hyvä mieli käydä jossain,kerrankin,vaikka aamulla väsytti aika paljon:) Ja tilaa ihmeessä tuollainen koru,tuo tosi kiva!

  Merja: Vanhat täkit on ihania,myös meidän koirien mielestä:)

  VastaaPoista
 4. Voi etä kun tuo teidän koiruus on lutunen :) Ja aivan älyttömän ihania Tallinnan kuvat.

  VastaaPoista