Pages

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Lapsi ei ole nukkunut päiväunia pariin päivään ja meno on sen mukaista. Vauhtia riittää vaikka luulisi päinvastoin. Aamulla nukuttiin onneksi ennätyspitkään,varmaan juuri samasta syystä. En meinannut uskoa silmiäni kun katsoin kelloa ja se näytti puolta yhtätoista! No,yöllä herättiin kyllä aika monta kertaa ja vaippakin vaihdettiin aamuyöstä..mutta kuitenkin! Teki niin hyvää nukkua vähän pidempään. Päivä sujui heti paljon leppoisammin ja joutuisammin vaikka ei mitään erityistä tehtykään. 
Huomenna olisikin sitten tiedossa vaikka mitä,pitäisi käydä ainakin kirpparilla katsomassa yhtä sänkyä tytölle ja päivällä saadaan naapurin poika hetkeksi hoitoon. Tahtoisin myös leipoa omenapiirakan tällä Tanjan ohjeella. Siivotakin pitäisi mutta ei kerrota sitä kenellekään.  
Kivaa uutta viikkoa kaikille!

Our girl hasn't slept her naps this weekend at all and due to that we've got a pretty wild bustling going on here! Luckily we woke up super late today. I couldn't belive my eyes when I watched the clock and it was half past ten! Well,we woke up quite a many times at night and changed a diaper too in the small hours..but still! It felt so good to sleep a bit later than usually. Day went smoothier although we didn't do anything special. 
Tomorrow we're going to go to a flea market to see one bed for our girl and later I'm going to look after for our neighbours boy. I would also like to bake an apple pie and our house needs some cleaning too (but let's keep that as a secret).  
Have a nice new week!

6 kommenttia :

 1. Minä hain tänään kirpparilta oman pöydän antimet ja tuntui, että raahasin takaisin vielä hirveän määrän tavaraa. No, pöytä oli siellä viisi viikkoa ja aina vietiin uutta tavaraa, mutta takaisinkin tuli vaikka mitä. Höh! Vien ne huomenna Pelastusarmeijaan. Mukavaa viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Oooh, puoli yhteentoista kuulostaa luksukselta! Mulla tosin on helpottanut jo se, että yöheräilyt on meillä lähes kokonaan loppuneet, ei haittaa niin kamalasti nousta seitsemältä kun on kuitenkin yöllä nukkunut.

  Olen nähnyt viikonlopun aikana monta upeaa vanhaa lasten sänkyä kirppiksellä ja ajatellut sinua. Toivottavasti huomenna tärppää!

  VastaaPoista
 3. Aina ei tarvitsekaan tehdä mitään, on hyvä pysähtyä välillä, nauttia päivän tuomista iloista ja yhteisistä hetkistä. Se vaan tahtoo nykymaailmassa usein unohtua :)

  VastaaPoista
 4. Meillä oli tuollainen samainen yllätys viime viikonloppuna kun lapset tulivat herättämään lauantaiaamuna puoli yksitoista. Olimme miehen kanssa hieman yllättyneet.. yleensä viimeistään yhdeksän jälkeen joku ryömii sänkyyn ja haluaa aamiaista..

  VastaaPoista
 5. Hope she sleeps during the day again soon! Have a lovely monday :)

  VastaaPoista
 6. Kirjailijatar: Tuo tavaran takaisin tuominen on kyllä kirppirpöydässä kaikista ärsyttävintä..kun ei ne kaikki kuitenkaan ikinä mene. Minä teen yleensä niin,että osan vien Fidaan ja osan säilytän taas seuraavaa kertaa varten..ja jos eivät sittenkään mene,niin Fidaan nekin.

  Mimmi: Voi sinua kun mietit minua:) Eihän me tietenkään ehditty sänkyä katsomaan ja meidän tuurilla se on jo mennyt...mutta onneksi sillä ei ole mikään superkiire! Silti,jos se on mennyt niin harmittaa kyllä.
  Meilläkin meni kesä tosi hyvin,öisin ei heräilty melkein ollenkaan...mutta nyt syksyn tullen ne heräämiset ovat taas alkaneet. Höh.

  Taina: Sanos muuta! Tuon kun muistaisi useammin.

  Merja: Tuollaiset yllätykset ovat kyllä mahtavia! Todella harvinaisia tosin..

  Melski: Thanks! I hope you have a lovely week! And yes,now she's sleeping again:)

  VastaaPoista