Pages

keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Nyt ärsyttää/ So irritating

Nyt alkaa pikku hiljaa ärsyttämään. Blogger ei anna vieläkään ladata kuvia. Kun ostin eilen lisätilaa,ilmoitettiin samalla,että saattaa mennä enintään 24 tuntia,ennen kuin lisätila päivittyy tietoihin. No,24 tuntia on mennyt jo aikoja sitten ja lisätila näkyy tiedoissani ja on käytettävissä. Mutta silti blogger vaan sanoo samaa kuin eilen..että lisätilaa pitäisi ostaa. Joten en ymmärrä että mikä mättää?! Olen koko illan yrittänyt ladata kuvia ja selvittää ongelmaa enkä löydä mistään mitään vastauksia tai apua. Ja koska en osaa tietokone-kieltä enkä varsinkaan englanninkielistä tietokone-kieltä,tuntuu ihan mahdottomalta selvittää tällaista ongelmaa. Puuuh. Mutta jos joku teistä osaa tai on kohdannut samanlaisen ongelman,niin kaikki apu otetaan kyllä vastaan! Ei nimittäin huvittaisi aloittaa taas uutta blogia..mutta mitään muutakaan en keksi jos tämä ei tästä selkiä. 

I'm starting to get a bit frustrated now. Blogger won't still let me upload pictures. Yesterday,when I bought more storage,it said on the info that it can take up to 24 hours before the storage is updated. Well,it's now way over that 24 hours since I bought it and that new storage shows in my account and it's applicable. But still blogger says I have to buy more when I try to upload pics. So..I can't understand what's the problem?! I've spent the whole evening trying to upload pictures and solving the problem but I haven't found any answers or help. And because I don't understand "computer-language",it seems imbossible to solve this kind of problem. 
But if anyone of you knows what to do or has faced this same problem,I would be so happy to hear your advises! I really don't feel like starting a new blog..but that's the only thing I can make up if I can't solve this problem.

15 kommenttia :

 1. En osaa auttaa kyllä pätkääkään, mutta esitän täältä harmitteluni. Tosi raivostuttavaa, kun koneet eivät toimi.

  VastaaPoista
 2. Todella raivostuttavaa, en ymmärrä tuota bloggeria enää ollenkaan ( tai en tiedä olenko koskaan ymmärtänyt) , mutta alkaa tosiaan mennä hermot sen kanssa.
  Toivottavasti saat pian apua!!

  Kiitos ihanasta matkakertomuksesta!!!
  Olen käynyt niitä täällä monta kertaa ihailemassa. Kunpa pian kaikki selviäisi tuon bloggerin kans!!!!!

  VastaaPoista
 3. this is absolutely nerve-wracking Niina :(
  I didn't even know there was an offer to BUY more storage I may need it later... or I'll move to another blog-hoster service... Some of my friends have been for 2 years with Blogger & upload a lot of pictures, do you want me to ask them if they had any problem of storage ?

  VastaaPoista
 4. Kannattaa varmaan vaan odottaa että lisätila tulee käyttöön. Jatkossa kuvia kannattaa pienentää reilusti ennen bloggeriin lataamista. Kurkkasin, että omasi ovat aika isoja. Varsinkin kun postailet miltei päivittäin ;) Hyvä jippo on myös hankkia pro-flickr tili (maksaa vähän) ja ladata kuvat sinne. (ovat ainakin paremmassa tallessa) ja linkittää kuvat flickr galleriasta. Näin tila ei koskaan (ymmärtääkseni) lopu kesken koska kuvat eivät oikeasti ole bloggerissa.

  VastaaPoista
 5. Kirjailijatar: No on kyllä,todella! Tai olisikin edes kone mikä ei toimi,mutta kun nyt se on jotain muuta enkä tiedä mitä...

  Celia: Alkaa kyllä blogin pitäminen vaikeutumaan koko ajan..on toiminut viime aikoina niin huonosti ja sitten tämäkin vielä. Mutta kiitos! Ihanaa kuulla että pidit niistä:) Vielä tulisi muutama kuva jos tämä typerys suostuisi toimimaan..! :(

  Valerie: Well tell me about it! I'm so mad..and so disaopointed on blogger! Having a blog should be easy and free and now it seems that it isn't. Well,the storage didn't cost much,about 5 euros but still! I also didn't know that you have to pay for extra-storage..and it would've been nice to know that my storage is ending before it ended!
  Maybe I have too big pictures,but I'm too lazy to resize them..and I really don't want to spent all my time on computer fumbling with pictures and blogs..! (and I guess I'm not the only one with big pictures...) It would be so nice to know where's the problem..now I can't do nothing and it's so frustrating!

  Kummitustalon Stella: Kiitos vinkeistä. En kyllä tiedä jaksanko ruveta pienentämään kuvia,sillä aikaa tuhlaantuu muutenkin koneella ihan liikaa ilman kuvien kanssa sähläämistä. Ja lisäksi en ole kovin hyvä missään tuollaisessa:) Ja samoin tuo flickr vähän mietityttää..en halua maksaa tästä mitään (no,juuri maksoin sen 5 e lisätilasta mutta enempään en suostu) ja tuo pro malli maksaa näköjään 25 dollaria vuodessa. Eihän se paljoa ole,mutta silti..ja joissain blogeissa ne flickrin kautta tuodut kuvat eivät näy "myöhemmin"..pelkkä flickrin logo vaan niiden tilalla. Ja sitä en halua..
  Ja lisätila on käytössä. Tai siis käytettävissä,tilini mukaan. En siis vain ymmärrä mikä tökkii..äh. Mutta kiitos siis! Katsotaan mihin ryhdyn. Onko sinun kuvasi flickrissä?

  VastaaPoista
 6. Voi rähmä, ärsyttävää tuommonen.

  Oliko niin, että aloitit tämän uuden blogin vanhalla tunnuksella, siis samalla entisellä profiililla? Jos näin oli, niin kuvasaldosi on näillä blogeilla yhteinen. Käsittääkseni. Eli pelkästään uuden blogin perustaminen ei riittäisi, vaan sun pitäisi tehdä myös uusi tunnus :-(

  Toivottavasti saat tilan käyttöön!

  (itse muuten bloggailen pienennetyin kuvin, sillä haluan paitsi säästää tilaa myös "suojella" kuviani; eivät ole kyllin tarkkoja mihinkään kovanluokan tarpeisiin -> pysyvät omassa hallussani)

  VastaaPoista
 7. Maijja: Juu,uusi tunnus ja kaikki pitäisi sitten tehdä,kuvasaldo on yhteinen. Eli en siihenkään välttämättä haluaisi ryhtyä..:(
  Ja niin,kuvien pienentäminen. Niin kai täytyy opetella tekemään sitten jos (ja kun?) saan tuon lisätilani käyttöön. En vaan jaksaisi mitään "ylimääräistä",varsinkin kun olen niin huono näiden koneiden ja ohjelmien kanssa..:) Mutta kiitos kannustuksestasi! :)

  VastaaPoista
 8. voi ärsytys. en osaa valitettavasti minäkään auttaa:(
  tää sama ongelma on varmasti meillä useammallakin bloginpitäjällä edessä. mulla tökki kuvien lataaminen just viimeksi tosi pahasti ja mietin että jokohan se on kohta edessä uuden blogin perustaminen tai jotain..

  et sitten löytänyt googlettamallakaan suomenkielisiä apuohjeita?

  VastaaPoista
 9. Kummaa, että tilasi on jo täynnä, tämä blogisihan on ihan tuore.
  Minä laitoin kuvat pienentämättä (en osaa pienentää) vanhaan blogiin ja melkein kolme vuotta mahtui. Sitten tuli täyteen. Onko ne pienentäneet tilaa.
  Kauhistuin samalla, että jos niin omanikin on kohta taas täynnä, enkä minäkään uuden perustamista jaksaisi.

  Toivottavasti asia odottamalla ratkeaa!

  VastaaPoista
 10. Suosittelen itse Flickriä (tai jotain muuta vastaavaa). Minä olen laittanut sinne enkä ole vielä maksanut tilasta. Aina välillä se kyllä herjaa että olen lähellä kuukauden kiintiötäni, mutta ilmeisesti se ei koskaan kuitenkaan tule täyteen. Itse pienennän kuvat flickrissä kun vien sinne. Tuo mitä Maijja sanoi kuvien suojelusta on varteenotettava asia. Tosiaan kun kuvat pienentää ei niitä voi kukaan varastaa printatakseen isoon kokoon..

  VastaaPoista
 11. Outi: Olen kyllä googlettanut kaiken mahdollisen minkä keksin ja tutkinut googlen ja bloggerin omat ohjesivut mutta en vaan löydä mitään mikä auttaisi tähän. Yksi samanlainen ongelma oli jollakin ollut,mutta löysin vain sen kysymyksen,en vastausta ollenkaan...:) Mutta siinä tapauksessa joku ei ollut päässyt lataamaan kuvia vielä kuudenkaan päivän jälkeen siitä lisätilan ostamisesta. En kyllä suostu odottamaan niin pitkään,kun vain 24 tunnista puhuttiin...
  Toivottavasti sinulle ei käy näin!

  Liivia: Blogi on tuore,mutta tila on yhteinen vanhan blogin kanssa..ja sen blogin aloittamisesta on nyt vuosi ja 10 kk,eli siis niin kauan tämä tila kesti minulla ja olisin toivonut ja luullut sen kestävän pidempään! Jos sinullakin se vanha kesti melkein kolme vuotta! Ei kai tässä muua uata kuin ryhtyä kuvanpienennyshommiin..iPhotossa se onnituu näin: menet Arkisto-kohtaan ja sieltä Vie.. Siellä pääsee itse pienentämään kuvan koon ihan miksi vain. Ja siis pienennetty versio on kopio,alk.peräinen pysyy isona. Eikös teilläkin Mac ollut?

  Merja: Joo,no kuvat ajattelin nyt tästä lähtien pienentää..minkä kokoisiksi sinä pienennät? Että tiedän vähän kuinka paljon pienentää. Ja totta tuo Maijjan pointti,olen sitä ennenkin miettinyt mutta jos nyt tekisi asialle vihdoin jotain. Flickr mietityttää..en jaksaisi säätää kuvien kanssa yhtään sen enempää kuin nyt. Eikös se kuukauden kiintiö ole jotain 200 mb siinä ilmaisessa versiossa? Ja onko sinulla ollut mitään ongelmia ikinä sen kanssa? Tätä pitää pohtia.

  VastaaPoista
 12. Omat kuvani eivät ole flickrissä, mutta aion tulevaisuudessa siirtyä linkkittämään sieltä. Omat kuvani ovat resoluutiolla 72, aina 500x750kt. Eikä siihen pienentämiseen nyt niin kauan mene ;)

  Ilmainen pienempi flickr-tili toimii eri ehdoilla kuin pro-tili. Säännöissä valitettavasti kielletään pienemmän tilin kuvien köyttö omien nettisivujen taustojen ym. tai blogin käyttöön (ymmärtääkseni). Pro-tiliä saa käyttää tähän ja kuvatkin saa ladattua miten isona haluaa. Kantsii lukea ne ehdot...

  VastaaPoista
 13. Öh siis ajatusvirhe... kuvien koko on 500x750 pikseliä jolloin koko on jotain 100-150kt yleensä.

  VastaaPoista
 14. kiitos pienennystiedoista, kokeilen!

  VastaaPoista
 15. Kummitustalon Stella: Joo,käyn siellä ajan kanssa pian tutkimassa,mutta kuvani nyt ainakin pienenennän tästä lähtien..ainakin puolet pienemmeksi,ehkä vieläkin voisi ottaa pois..

  Liivia: Ole hyvä! :)

  VastaaPoista