Pages

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Tallinna V

Seuraavalla kerralla otetaan lapsi mukaan,valitaan sellainen hotelli millä on oma parkkipaikka,lähdetään matkaan paremmalla autolla,ei ajeta rannoille eikä kuoppaisille teille (paitsi jos se parempi auto on nelivetoinen maasturi),pakataan mukaan ainakin kahdet kengät,käydään jossain museoissa,mennään katsomaan vanhoja linnoituksia ja kartanoita,otetaan kylmälaukku mukaan ja ostetaan vieläkin enemmän herkkuja kotiin viemisiksi. 

Next time when we go to Tallin,we're going to take our girl with us,choose a hotel with a parking lot,take a better car with us,won't drive to beaches or bumpy roads (unless the better car is a four-wheel drive SUV),pack at least two pairs of shoes with us,visit some museums and old fortresses and mansions,take an icebox with us and buy even more food and treats to take home.

8 kommenttia :

 1. Tallinna näyttää kuvissasi ihanan rosoiselta, ja tuo yläkuva on aivan lumoavan kaunis. Ja sinä rannalla, poimimassa jotain -- hieno!

  VastaaPoista
 2. Lovely series! Love the textures of the stone. So nice to come home looking forward to a next time! Happy Monday :)

  VastaaPoista
 3. Niin ihania nämä Tallinna-kuvasi!

  VastaaPoista
 4. Takana on ne ajat jolloin suunta oli sieltä Suomeen herkkuja ja kauniita esineitä ostamaan. Nyt on virta toisin päin.

  VastaaPoista
 5. Tallinna on ihana. Olisikin tosi hyvä reissata sinne kylmälaukun kanssa, saisi herkut kotiin, upea ruokakauppa mekin löydettiin viime kerralla, ihan pää pyörällä siitä kaikesta hyvästä.

  Tuo rosoisuus, minkä Mimmi sanoi, se tuleekin Tallinnasta mieleen. Kaunista rosoisuutta ja eri aikojen kerroksia.

  VastaaPoista
 6. but at least you went shell-picking ;)

  we learn as we live & aswe travel, don't we ?!
  STUNNING photos !!

  VastaaPoista
 7. Ahmin kaikki Tallinna-postaukset kerralla, kiitos ihanista tunnelmista. Tuli ikävä kujia ja kahviloita. Ja sinustakin oli siellä kaunis kuva. Tallinnaan voisi aina mennä, se on jotenkin niin idyllinen ja hallittavissa ja koettavissa helposti. Ja lähellä :)

  VastaaPoista
 8. Mimmi: Kiitos! Poimin kiviä:)

  Melski: Oh,how nice to hear that:) ! Thank you so much!

  Minja: Kiitos paljon!

  Piilomaja: Niin ne ajat vaan muuttuu..!

  Himalainen: Kylmälaukut on kyllä muistettava! :)

  Valerie: Thanks Valerie! And yes,that is so true:) (and I'm picking stones:))

  Kirjailijatar: Kiitos sinulle! Mukavaa kuulla. Minullakin on jo ikävä sinne,vaikka äsken vasta oltiin.. se on kyllä kiva,kun se on niin lähellä! Ja helppo myös.

  VastaaPoista