Pages

maanantai 1. marraskuuta 2010

Ensimmäinen / First

Marraskuu alkoi ikävän harmaasti ja minua väsyttää kovasti. Paleltaakin,vaikka sisällä on ihan lämmintä ja vaatetta päällä. Kummasti sen vaan unohtaa,miten pimeitä nämä loppusyksyn päivät voivatkaan olla. Ja niin,väsyttäviä myös,kaikella mahdollisella tavalla. Käyntiinlähtemiseen tarvitsee enemmän aikaa ja enemmän teetä,hetken hiljaisuutta ja yleensä myös raitista ilmaa. Onneksi olen saanut niitä kaikkia tänään ja vielä ystävänkin vierailulle. Ja hänen tuomiaan ihania leivoksia. Nam. Jos sitten huomenna jaksaisi jotain vähän enemmän. Joulukalenterikin on vielä aloittamatta.

November started out gray and I'm feeling very tired. And cold too,even though it's warm inside and I've got lot's of clothes on. It's so weird how you forgot these autumn days and how dark they can be. And tiring,in every possible way. I need more time and more tea,a little moment of silence and fresh air to get started. Luckily I had all of those things today plus a nice quick visit by a good friend. And lovely pastries she brought with her. Yum. 
Well,I hope tomorrow is a better day and I have more energy. I still haven't started that Advent calendar..

3 kommenttia :

  1. Ei kalenteria aloitettu täälläkään.. Mutta hienoja kuvia olet laittanut, vaikka harmaata onkin!

    VastaaPoista
  2. Hippityttö: Kiitos!

    Merja: Kiitos:) Ja niin,tykkään kyllä harmaasta mutta välillä se vain on niin synkkää. Ja jos yhtään tunnen itseäni,aloitan sen kalenterin tekemisen paria päivää ennen joulukuuta:)

    VastaaPoista