Pages

torstai 25. marraskuuta 2010

Tänään oli kiireinen,mutta hyvä päivä. En ehtinyt tarttumaan edes kameraan,joten alkuviikon kuvilla mennään - ja päivän toisen teemukillisenkin join vasta äsken. Mutta oli mukavaa tuntea itsensä kiireiseksi ja ainakin vähän tehokkaaksi. Tuli tehtyä talven ensimmäiset lumityöt,pestyä lattiat viikonloppua varten ja joulukalenterikin sai melkein kaikki numerot. Tosin ihan heti en kyllä ärsyttävämpää puuhaa keksi - pikkutarkka leikkaaminen oli ehkäpä maailman hitainta ja tuntuu vieläkin ikävästi ranteessa. Mutta kyllä se kalenteri taitaa silti ajoissa valmistua,kivaa! Ja sekin on kivaa,että menen lauantaina taas töihin! Ja että sunnuntaina minulla on synttärit! Jee! Mutta ennen kuin tämä muuttuu pelkäksi hihkumiseksi ja huutomerkeiksi koko postaus,sanon hyvät yöt ja menen nukkumaan. Nukkukaa tekin hyvin! (On myös varmaan hyvä mainita,että saatoin äsken syödä kokonaisen rasian After Eight-suklaita. Vahingossa. Tietenkin.)

It was a busy but a good day today. I didn't even have time to take pictures,so these are from earlier this week - and I drank my second mug of tea just a minute ago. But it was nice to feel busy and atleast a bit efficient. I ploughed the yard for the first time this winter,washed the floors for weekend and finally made numbers for the advent calendar. Although,I can't make up another thing as irritating as it was - painstaking cutting was the slowest ever and my wrist is still bit tender after it. But still,it seems like the calendar is going to be completed in time,yay! And another yay for Saturday: I'm going working then! And yay for Sunday too - it's my birthday then! How nice! But before this whole post turns into just hooraying and exclamation marks,I say good night to all of you and go to bed. Sleep well! (I guess it's good to mention that I might have eaten a whole box of After Eight-chocolates while go. By accident. Of course.)

8 kommenttia :

 1. Good night too! It's always a pleasure to read your blog.
  Elsa (from France)

  VastaaPoista
 2. Vahinkoja sattuu, varsinkin tuollaisia suklaavahinkoja :) sulle saapuu synttärilähetys sunnuntaina !

  VastaaPoista
 3. Samanlaisia vahinkoja saattaa myös sattua meilläkin... kumma juttu;)
  Mukava synttäriviikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ompa sulla kaunis käsityökori! Tykkään tuosta keskikuvan tytöstä, toivon että minussa on jotain samaa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Hauskaa syntymäpäivää!Kauhon tässä vaniljakermajäätelöä kinuski- ja suklaakastikkeella joita jäi lastenkekkereiltä mutta kadehdin hiukan minttusuklaitasi..Ei siis mitää rajaa makean syönnillä.

  VastaaPoista
 6. Elsa: Thank you! Si nice to hear that:)

  Outi: Ui,jännää! Ja hyvä että suklaavahinkoja sattuu muillekin! :)

  Kata: Kiito paljon! Ja aika kummia tuollaiset vahingot kyllä..;)

  Maijja: Kiitos! Se on isotätini vanha piknik-kori mutta sai nyt uuden elämän käsityökorina kun hermostuin jokapuolella lojuviin keskeneräisiin kutomuksiin:) Ja oi..minäkin tykkään keskikuvantytöstä ja haluaisin että minussa olisi jotain samaa..ei kyllä ole,mutta sinussa on! Asennetta ja tyyliä. Ja ehkä vielä jotain muuta.

  Rimpsukaisa: Kiitos paljon! Ja voi,olen aivan samanlainen..ei todellakaan mitään rajaa makeansyönnillä. Kaikki maistuu ja kaikki aina menee,mitään ei jää:)

  VastaaPoista
 7. it is nice when busy = good !
  i love this corduroy couch ! yours ?!
  when i see your knitting, it makes me think i received some needle sets the other day, because i have a plan to learn to knit on 4 needles like you (when i'm done with all the christmas stuff) and make some no-seam wristwarms and legwarmers !
  thank you for the motivation i got from your beautiful photos !
  xo

  VastaaPoista
 8. Valerie: Yes,that's our couch:) And beeing busy really feels nice! Not all the time,but sometimes.
  And I wish you already good knitting! I'm sure your warmers will be beautiful!
  And thank you,again! Feels so nice to hear that:)

  VastaaPoista