Pages

maanantai 15. marraskuuta 2010

Viikonloppuna / On weekend

..mukava työpäivä,leppoisa sunnuntai ja aivan liikaa pullaa,mustikkapiirakkaa ja jalkasärkyä. Mutta jalkasärystä huolimatta olisi mukavaa päästä taas pian töihin. Suurimmaksi osaksi siksi,että siellä oli niin kivaa mutta myös siksi että pesukoneemme hajosi ja tällä kertaa lopullisesti. Ärsyttävää. Onneksi naapuriin pääsee pyykille,mutta tällainen ylimääräinen rahanmeno pistää kyllä mielen matalaksi - varsinkin,kun rahat on jo valmiiksi vähissä. Taitaa jäädä aika moni joululahja ostamatta tänä vuonna.

..a nice day at work,cosy Sunday and too much buns,blueberry pie and feet ache. But despite all that feet ache,I wish I can go working soon again. Mostly because it was so nice,but also because our washing machine broke down and this time for good. How stupid. Luckily I can go to our neighbours to wash some clothes but this kind of additional expense is really upsetting - especially,when we're already short of money. I guess we won't be bying lot's of Christmas presents this year.

7 kommenttia :

 1. eiikä..siis se kone, jonka ostitte meiltä? :(

  VastaaPoista
 2. Outi: Jep,juuri se. Se on kiukutellut pari kertaa,mutta E on saanut sen korjattua..vaan ei enää tällä kertaa. Uuden ostoon siis. Kiukuttaa moiset rakkineet! Ja tuokaan ei ollut mikään kovin vanha,eihän?

  VastaaPoista
 3. Äsh! Taitaa olla viitisen vuotta vanha.. tosi kurja juttu!

  VastaaPoista
 4. Kannattaa kurkata käytettyä konetta Huuto.netistä tai Kierrätyskeskuksesta! Ja puskaradiolla saattaa kanssa löytää!

  VastaaPoista
 5. Voi kurjuus. Minäkin meinasin ehdottaa, että ehkä ihan kelpo kone löytyy jostain kyselemällä. Monesti muutossa jää pesukone vähän niinkuin ylimääräiseksi.

  VastaaPoista
 6. Voi kurjuus, minäkin inhoan rahan laittamista tuollaisiin tyhmiin mutta välttämättömiin koneisiin, niin kuin juuri pesukone tai auto.
  Mukava kuulla, että työssä on ollut mukavaa. Tulikin tässä eräs päivä mieleeni, että mitenhän sinulla on siellä kakkukaupassa sujunut?

  VastaaPoista
 7. Jonna: Kiitos vinkeistä! Katsottiin,mutta päädyttiin ostamaan uusi sitten kuitenkin.

  Kirjailijatar: Ostettiin uusi ja saatiin hyvä,pitkä takuu. Parempi se kuin halpa,mikä hajoaa vuoden päästä eikä ole enää takuuta..

  Solen: Se on niin turhauttavaa! Vaan eihän tuollaisille mitään voi..mutta kun ne rahat olisi voinut laittaa jonnekin mukavampaan.
  Ja voi,kiitos kysymästä! En siis ollut siellä kuin kaksi päivää,pika-apuna mutta kivaa oli! Ja nyt toivon,että pääsisin sinne taas pian:)

  VastaaPoista