Pages

tiistai 7. joulukuuta 2010

Aamulla aurinkoa,päivällä lumipyry. Turhaan tehdyt lumityöt ja tottelemattomia koiria. Illalla tiedossa miehen tekemää lohta ja kahvilasta haettuja mokkapaloja jälkkäriksi. Kohta viedään pieni paketti naapurille,josta on tullut hyvä ystävä. 
Ja kirja on vieläkin kesken. Jos tänään sitten raaskisin lukea sen.

Sun in the morning and snow at day. Unnecessary ploughing and disobedient dogs. My partner is going to cook some salmon in the evening and I bought chocolate pastries for dessert. After a while we're going to visit our neighbour and give her a little birthday present. She's become a good friend to me. 
And the book is still unfinished. Wonder if I dare to read it today. 

7 kommenttia :

 1. naapuri saa todella kauniisti laitetun lahjan.

  VastaaPoista
 2. Kaunis lahja tosiaan!

  Täällä pyrytti ankarasti myös. Oli pakko iltapäivällä käydä vähän putsaamassa pihaa. Lapset saivat lisää lunta mäkeensä!

  VastaaPoista
 3. Lahja on kaunis ja ihana on myös joulupallopurnukka!

  Meillä myös kurittomat koirat, tai no se toinen. Pitäisi viedä metsään. On ne irti olleet tuossa isossa aitauksessaan, mutta ne virikkeet ei montaa päivää riitä.

  VastaaPoista
 4. Kaunis lahja.
  Joulupallot lasipurkissa on myös aivan ihanat, kuin karkit.

  VastaaPoista
 5. this is so pretty ! i hope you had a sweet friendly time with your neighbor & friend :) you certainly know know how to make beautiful wrapping !

  btw i replied to you here :
  http://ourrainbowland.blogspot.com/2010/12/its-beginning-to-look-lot-like-with.html#comments

  VastaaPoista
 6. Kaunis kuvasarja, todella kaunis!

  VastaaPoista
 7. Liivia: Kiitos:)

  Merja: Kiitos! Ja joo,minäkin kävin kolaamassa pihan mutta ENNEN sitä pyryä..hiukan ärsytti:)

  Minja: Kiitos:) Mekään ei olla käyty kunnolla lenkillä moneen päivään,siitä se kurittomuus varmaan johtuu..tai sitten ne vaan eivät suostu tottelmaan minua silloin kun mies ei ole kotona:)

  Himalainen: Voi kiitos! Olen kerännyt nuo joulupallot kirppareilta kuusta varten,mikä aiotaan hankkia tänä jouluna ensimmäistä kertaa..ja laitoin ne tuohon lasipurkkiin odottamaan,mutta nyt ne näyttävät siinä niin kivoilta,että en tiedä raaskinko laittaa niitä puuhun:)

  Valerie: Oh,thanks! :)

  Helena: Kiitos paljon!

  VastaaPoista