Pages

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Aamulla upea auringonnousu ja vaaleanpunainen taikamaailma. Päivällä töissä kakkujen keskellä,sulavan joulukuusen tuoksussa. Ja nyt - nyt väsyttää. Jalkani kaipaavat kipeästi hierontaa ja venyttelyä ja uusia työkenkiä (onkohan jo liian myöhäistä pyytää niitä joululahjaksi?),pääni lepoa ja lepoa ja lepoa. Olisi paljon pitäisi-juttuja ja paljon haluaisin-juttuja,mutta siirrän ne kyllä ilomielin huomiselle ja itseni untuvapeiton alle tuhisemaan. Hyvää yötä siis teille kaikille!
 P.S Katsokaa miten ihanaa postia olen saanut tällä viikolla! Kauniin ja tuoksuvan teelähetyksen ihanalta Maijjalta ja vielä upeita kortteja Merjalta! Kiitos teille molemmille aivan valtavasti!

Wonderful sunrise in the morning and a pink magicworld after it. Working among cakes at day,in the scent of melting Christmas tree. And now - now I'm tired. My feet are longing for massage and strecthing and new shoes for work (is it too late to wish them for Christmas?) and my head is longing for rest and rest and rest. I have lot's of should-things and wanting-things on my list,but I'm moving them to tomorrow with pleasure and moving myself under my down blanket instead. So good night to all of you!
P.S Look how lovely mail I've had this week! Beautiful and fragrant tea-package from lovely Maijja and gorgeous cards from Merja! Thank you so much ladies!

9 kommenttia :

 1. no never too late ;D I'd have long lists too, but Santa is giving me days in Finland and a NY in Oslo as a gift, so no other gift and I'm not going to complain !
  I just received these pretty cards from Merja today & I'd like to order yours, too, if you still have one set available ?
  For the wrist warmers : deal done, thanks ! I'll email later...
  I hope your feet will feel fresh & rested tomorrow xo

  VastaaPoista
 2. Your Christmas gift is the best! I wouldn't complain either:)
  And yes,I still have lots of cards left! So I'll send one set for you?
  Have a great day!

  VastaaPoista
 3. Hei onnellinen Niina! Kiitos, minullakin odotti kirje laatikossa kun eilen palasin kotiin reissuiltani. En vielä raaskinut avata sitä - ajattelin siivota ensin, ja palkita sitten kirjeellä :-)

  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
 4. Löysin blogisi vastikään - ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 5. heiii, varaa mulle nippu joulukortteja ja niitä toisia! pian nähdään pus pus

  VastaaPoista
 6. Maijja: Hei vaan ja ole hyvä:) Toivottavasti kirjeeni oli hyvä palkinto siivouksesta! Äsken juuri maistoin 'Kuumaa tangoa' ja oli hyvää!

  Vanilja: Kiitos! :)

  Outi: Varattu! Menen lauantaina töihin,ettekö silloin juuri tulleet tänne? Mutta soitellaan vielä tarkemmin,kiva nähdä!

  VastaaPoista
 7. Kiva että kortit tuli perille!

  VastaaPoista
 8. Ihania valoisia kuvia. Minä olen koulussa kaiken valoisan ajan, enkä ehdi kuvata mitään, mikä on kyllä vähän tylsää, ei ole kuvia blogiin.

  Ihania pikku teepusseja :) Paketteja on niin mukava saada, ja lähettääkin :) Kiitos rannekeista, ne tuli perille. Ajattelin niitä siskolleni, mutta ne on kyllä niin hienot, että en tiedä raaskinko antaa :)

  VastaaPoista
 9. Merja: Kiitos vielä:)

  Solen: Kiitos! Ja hmm..anna ne siskollesi ja tilaa minulta myöhemmin omat:) Tai pidä ne ja anna siskolle jotain muuta:) Lahjoja on kyllä ihanaa antaa,niinkuin pakettejakin! En oikein tiedä kumpi on kivempaa,niiden antaminen vai saaminen..hmm.

  VastaaPoista