Pages

maanantai 27. joulukuuta 2010

Mies lähti töihin,lapsi leikkii uudet tossut jalassaan (ne otetaan pois vain nukkumaan mentäessä) ja minä haahuilen vieläkin yöpaidassa ja mietin,mihin sitä ryhtyisi. Pari laiskaa päivää ja koti on kuin pommin jäljiltä. Voi voi. Ei sillä muuten olisi mitään väliä,mutta kun ihana Karamellikengät tuijottaa minua kutsuvasti pöydältä ja haluan saada jotain tehtyä ennen kuin aloitan sen. On niin paljon mukavempi lukea sitten. Pyykkivuoren kimppuun siis. 

E. went to work,P. is playing with her new slippers on (she only takes them off when she goes to sleep) and I'm wandering around the house with my nightgown still on,pondering what to do. A few lazy days and the house is a mess. Hmm. It wouldn't mind me otherwise,but The Lollipop Shoes is calling for me from the table and before I start reading it,I want to have something done. Reading it feels so much better then. So,let's do the laundry then.

5 kommenttia :

 1. Ihanat värit näissä! Millaisen objektiivin sait joululahjaksi? :)

  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuusi teillä ja onko tuo ihana nojatuoli oikeasti lasten kokoa vai harittaako miulla silmät unenpuutteesta niin etten hoksaa mittasuhteita?

  VastaaPoista
 3. Minuakin kiinnostaa objektiivi. Tuo pieni neitinen on vallan soma harmaissa sukissaan, virkkuupinnissään ja uusissa tossuissaan. Voi noita aikoja!

  VastaaPoista
 4. Mutkan kautta tänne löysin ja voi miten tykästyin!Hyvänmielen arjen kauneutta-ja suloisia tunnelmia.Pidän kovin.Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Malla: Kiitos! Objektiivi on Nikkorin 50 mm,aivan erilainen kuin mitä olen ennen käyttänyt..mutta ihana! Kuvaaminen tuntuu ihan kivasti uudelta ja jännältä nyt:)

  Rimpsukaisa: Kiitos:) Ja hih,kyllä se tuoli on ihan aikuisten kokoinen,tosin aika siro kuitenkin. Mutta tuosta kuvakulmasta näyttää kyllä vähän lasten tuolilta.

  Rva Pioni: Nikkorin 50 mm. Ja hih,kiitos! :) Olen jo nyt haikea,kun tiedän että nämä ajat eivät kestä ikuisesti..voih.

  Maria: Oi,kiitos sinulle! Ihanaa kuulla:) Tervetuloa uudestaankin!

  VastaaPoista