Pages

perjantai 28. tammikuuta 2011

Mukava,aurinkoinen perjantai. Ja lämminkin! Käytiin lapsen kanssa katsomassa heppoja,kuunneltiin tinttien konsertteja ja laskettiin vähän liukurilla. Postikin oli mukavaa - siellä odotti ensimmäinen Etsy-ostokseni. Nyt minullakin on ihan oma Vespa:) Illalla hain vielä kahvilasta berliinin munkit iltaherkuiksi,nam. Nyt kuitenkin nukkumaan,huomenna on aikainen herästys. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Nice,sunny Friday. And warm too! We went to see some horses with P and listened how little birds' sang on trees and glided a bit. I got some nice mail too - my first purchase from Etsy. Now I've got my very own Vespa too:) In the evening I also got some doughnuts for us,yum. But now I'm off to sleep,have to get up early tomorrow. I wish you all a lovely weekend!

6 kommenttia :

 1. Ihana tintti :) Tahtoisin nähdä punatulkkuja, mutta en ole nähnyt niitä ollenkaan tänä talvena. Kauniita lintuja minusta. Tänään oli täälläkin kaunis auringonpaiste. Harmi vaan, että oli työpäivä :/

  VastaaPoista
 2. Kuvasi ovat niin kauniita, niissä on jotenkin sellainen iloinen väre, aavistus keväästä jo. Tulee iloiseksi näistä. Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Voi mikä ihana perjantai oli täälläkin, ihan piristi tuo aurinko, toi kevään jo mieleen.

  Hieno tuo vespa :) Katselen aina etsystä ihania juttuja, mutta en uskalla tilata, olen hieman jäljessä tuollaisissa nettiasioissa. Mutta eipä minulla oikeastaan olisi varaakaan :)

  Kaunista ja ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Oodi Etsylle! Olisi jäänyt moni koru tekemättä ja pitämättä, jos en olisi koskaan löytänyt Etsyyn. Ja Etsyssä myin muumipinssin Britanniaan. Hauska ajatella, että jossain kaukana joku käyttää tekemääni korua.

  VastaaPoista
 5. beware : Etsy is very very addictive !!!
  i hope you had a good day at work. the sky was blue & the sun shining, it was a windy 0°C and I spent a big par tof the day out...
  the bird is such a great shot ! and the horse photo & yarn are so pretty -- but you know i love all your photos anyway :)

  VastaaPoista
 6. Milla: Voi,punatulkkuja minäkin olen yrittänyt bongailla mutta en ole nähnyt..:( Toivottavasti pääsit nauttimaan auringosta tänään!

  Himalainen: Oi,ihanaa kuulla! Kiitos paljon sinulle Himalainen! Toivottavasti viikonloppusi oli ihana:)

  Solen: Kiitos! Ja joo,en minäkään sieltä nyt ajatellut muuta tilata,ei ole rahaa..mutta tuo oli niin hauska etten voinut vastustaa:) Eikä onneksi ollut kallis.. Toivovottavasti sinulla oli aurinkoinen viikonloppu!

  Sofia: Se on kyllä hauskaa:) Hyvä Etsy!

  Valerie: Yep,I've heard that and I try to be careful:) I guess it's a good thing that I don't have lots of money now,otherwise I would buy everything from there..:)
  And again,thank you so much! Your words make me smile every time.

  VastaaPoista