Pages

tiistai 4. tammikuuta 2011

Parempi / Better

Lapsi meni yöksi anopille ja minä sain pienen loman. Paremman päivän ja paremman mielen. Päivällä hoidin asioita kaupungilla ja kiersin muutaman kirpputorin,mutta muuten olen vain nauttinut yksinäisyydestä ja hiljaisuudesta. Kuvannut kauniita puita,tehnyt miehen kanssa hyvää pitsaa,kutonut vähän ja herkutellut paljon. Aamulla aion nukkua pitkään.

P. went to my MIL and I got myself a little vacation. And a better day and mind. At day I ran some errands on town and visited few flea markets,but otherwise I've just been enjoying my loneliness and silence. I've been taking pictures of beautiful trees,made delicious pizza with E.,knitted a bit and feasted a lot. And tomorrow I'm going to sleep late.

3 kommenttia :

 1. Voi että, kuulostaa täydelliseltä! Minäkin kaipaisin vähän tuommoista, aikaa yksin ja myös aikaa kaksin miehen kanssa. Sitä että saisi vain olla hiljaa, tehdä mitä haluaa, eikä kello olisi vielä keskiyötä vaan että niin saisi olla ihan keskellä päivää. Onnentyttö olet.

  VastaaPoista
 2. kuulosti liian täydelliseltä, jospa tuollaisen päivän voisin viettää torstaina, kun on vapaapäivä töistäkin. mistä muuten tuollaisen kivan mustakantisen muistivihkon olet löytänyt? itselle ei ole tullut vastaan ja tarvetta olisi! :)

  VastaaPoista
 3. Mirva: Oli kyllä ihanaa..ja tuli todella tarpeeseen. Ei olla oltu miehen kanssa kaksin eikä yksin pitkään aikaan. Toivottavasti sinäkin saat pienen loman!

  Kukkupöö: Toivottavasti! Muistikirja on Moleskinen,tilasin sen Rakennustiedon verkkokaupasta kun en meidän kaupungin kirjakaupoista löytänyt. Onhan tuollaisia mustia varmaankin muunlaisia,mutta halusin juuri tuon..

  VastaaPoista