Pages

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Ulkona luminen taikamaailma,sisällä pieni kuumeinen potilas. Yö meni vähän miten sattuu ja päiväkin on ollut aika sumea. Mutta mukava kuitenkin. Ollaan köllötelty sohvalla viltin alla,katsottu Nalle Puhia,luettu Miinaa ja Manua ja juotu mustaherukkamehua. Mieskin tuli vähän aikaisemmin kotiin ja pääsin hetkeksi ulos,kauppaan ja postiin. Kyllä vaan on kaunista! Lapsi nukkui hurjan pitkät päivänet ja heräsi virkeämpänä,kuumekin oli onneksi laskenut. Toivotaan,että se ei enää nouse tai tartu meihin. Nyt taidan mennä laittamaan teetä itselleni ja kaakaota potilaalle. 
P.S Huomenna luvassa jotain kivaa!

Snowy wonderland outside and a little feverish patient inside. Night was bit blurry and this day too. But,however,quite nice. We've been lying under a blanket and watched Winnie The Pooh,read books and drank blackcurrant juice. E. came home bit earlier and I went outside for a while,to a store and post office. It's so pretty! 
P. slept super long naps and woke up bit perkier and with no fever,yey! Let's hope it won't rise again or catch us. Now I'm going to make some tea for myself and hot chocolate for P. 
P.S Something nice tomorrow!

10 kommenttia :

 1. Paranemisia pikkuiselle ja vastustuskykyä teille aikuisille!

  VastaaPoista
 2. Voi pientä, toivotaan että tauti on jo pois päin menossa. Kauniin peiton alla saa ainakin köllötellä.

  Kävin päivällä kaupassa ja huh, mikä valoisuus iski suoraan kasvoihin. Mahtava ilma oli, linnut lauloi ja tuntui melkein kuin kevät olisi ollut hieman lähempänä, vaikka aika kaukana se kyllä vielä on.

  VastaaPoista
 3. Hmm, jotain kivaa..olisikohan niitä mitä olen odottanut,hmm :-)

  VastaaPoista
 4. Merruli: Kiitos paljon!

  Maria: Kiitos!

  Solen: Kiitos sinulle,toivotaan niin! Minä taas hämmästyin ulkona sitä kummaa hiljaisuutta,ihan kuin tuo lumi olisi imenyt kaikki äänet pois. Ei se kyllä yhtään haitannut..ja keskutassa ei enää tuntunut siltä:)

  Tuulia: Hmmm,voi hyvinkin olla:)

  VastaaPoista
 5. Ajattelinkin heti, kun näin kuvan, että voivoi, teillä on pieni potilas. Näyttää niin hellyttävältä tyttö tuossa.

  Ja teillä sataa lunta vai? Täällä sataa silkkaa räntää. On märkää ja liukasta, hyi.

  VastaaPoista
 6. Voi pientä,toivottavasti helpottaa pian.Mehu ja Puhi kuulostaa mukavilta mutten voi sietää Miinaa ja Manua :) Meilläkin on niitä ainakin viisi ja teksti niissä toinen toistaan tönkömpää.Lauseet alkaa sanoilla ja,mutta,tai.Aargh,pompin puolikkaita lauseita yli ja keksin omia sovituksia.Ja lapsi kantaa ainaniitä iltasaduiksi,jotenkin se vaistoaa sen että äiti vihaa just tota opusta..Seikkailu Suomessa on kaikkein pahin lukemistani.Siihen on työnnetty maantietoa,rikollisia,äidittömiä orporessuja,kaahailua,arpajaisvoittoja,nähtävyyksiä,lentokoneita,autoja,moottoripyöriä,poliisiasemareissuja,uhoamista ja pääministereitä samaan satuun kun seikkailuksi olis riittäny että Miina ja Manu menee junalla mummolaan ja saa pillimehut ja pääsee leikkivaunuun..

  VastaaPoista
 7. Kirjailijatar: :) Potilas alkaa selvästi jo piristymään,ei ole enää niin reppana kuin yöllä tai aamulla. Onneksi. Ja juu,eilisillan ja varmaan koko yönkin satoi lunta ja sitä on taas paljon!
  Voi ikävyys teidän räntäsadettanne,se ei kyllä ole mukavaa..:(

  Rimpsukaisa: Kiitos:) Helpottaa jo vähän onneksi. Ja tiedätkö,minäkään en tykkää Miinasta ja Manusta yhtään! En tainnut tykätä pienenäkään mutta silti minulla oli muutama kirja,ja nyt ne samat on lapsella. Ja juuri tänään päivittelin mielessäni ihan samaa - voi jestas niitä tekstejä! Jotkut jutut ovat kyllä niin typeriä..ja tosiaankin tarvitsee soveltaa itse. Huh.

  VastaaPoista
 8. Kovasti paranemisia pienelle!!

  Ihana kuva suloisesta toipilaasta viltin alla.

  Meillä oli koko päivä loskaa, nyt sataa taas lunta. Loputtomasti lunta.

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanasta blogista! Luin sen alusta loppuun. Ja ennen kaikkea katselin kuvia.

  Palaan varmasti jatkossakin!

  VastaaPoista