Pages

torstai 24. helmikuuta 2011

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Känkkäränkkää ja tottelemattomuutta ilmassa. Ja autokin hajosi aamulla pihaan. En edes uskalla ajatella mitä sen korjaaminen tulee maksamaan tai että mistä ylipäätään saadaan rahaa siihen. Tekee mieli vain murista ja äristä. Är. Saatiin onneksi ystävät kylään,se oli ihanaa. Tehtiin ruokaa,leikittiin lasten kanssa ja herkuteltiin jättipuusteilla. Tuli heti parempi olo. Kyllä ystävät ovat ihmeellisiä!

Crankiness and disobedience in the air today. And our car broke up in the morning too. I can't even imagine what it will cost to fix it and where we can get the money for it. I just feel like whinging and growling. Grrr. Luckily we had some friends over,it was lovely. We cooked,played with our girls ans treated ourselves with big cinnamon buns. I felt so much better right away. Friends are just wonderful!

8 kommenttia :

 1. Totta-ystävät ja heidän vierailunsa ovat onnen tiivistymähetkiä. Namskis herkkupuusteja.
  Täälläkin känkkistä ilmassa, isommat lapset ovat olleet koko viikon kipeinä, siis sisällä ja ilman eskareita ja kerhoja, nyt alkaa keskinäinen sietokyky sisaruksilta loppua ja kärhämät lisääntyy ja samalla äidin ärhäkkyys.

  VastaaPoista
 2. Kevään odotus alkaa olla jo kärsimätöntä täälläkin -ja talvi väsyttää huomaan nuoristani.Pienin odottaa kesää ja pihalle pääsyä paljain varpain.Ystävät ovat arjen juhla.Sinulla on ollut ihana kanelipulla hetki.Tuon kuvan haluaisin kortiksi...

  VastaaPoista
 3. Äh, sympatiat täysin teidän puolella autoasiassa. Meilläkin oli kamala korjaus autoon ja oli toosi tiukkaa silloin. Nyt se on onneksi kestänyt. Aina kun tulee tälläisiä tilanteita, äitini sanoo, että asioilla on tapana järjestyä. Ja niin ne kyllä aina onkin.

  Onneksi on ystäviä!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä auton kanssa. Auto-ongelmat on stressaavia, kun ainakaan minä en niistä kamalasti ymmärrä ja kun korjata pitäisi, mutta mitä ja mitä se maksaa ja tarkoittaa.
  Itseäni on myös viime aikoina piristäneet hyvät ihmiset ja tuo lisääntynyt valo! Nytkin aamuaurinko tunkee sisälle, keittelen termariin kahvit ja lähden katsomaan valoa ulos :) Mukavaa perjantaipäivää!

  VastaaPoista
 5. Meillä myös känkkäränkkää ja minä itteä. Yritän ajatella kiitollisuusasioita ettei jämähtäisi ikäviin.

  Ystävät ovat kyllä kullan arvoisia, ja korvapuustit myös! Toivottavasti autoasiat selviävät ja perjantai on parempi.

  VastaaPoista
 6. I hope fixed quickly and cheaply!
  We would be without friends!
  Have a nice weekend!

  VastaaPoista
 7. Jos haluat ottaa pystin vastaan, on (minultakin) sinulle blogipalkinto tarjolla.

  VastaaPoista
 8. Ystävät ja korvapuustit. Mitä muuta enää tarvitseekaan?

  VastaaPoista