Pages

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Hidas sunnuntai / Slow Sunday

Ollaan oltu sisällä koko päivä. Hissukseen touhuillen ja ihan hyvillä mielin. Päivällä leivottiin lapsen kanssa yhden banaanin banaanikakku ja lapsi oli innoissaan kun sai olla pikkuapurina. Ja kakusta tuli ihanaa! Vielä on puolet jäljellä,kohta ajattelin maistaa lisää teen kanssa. Lapsi on kyllä ollut vähän nuhanenäinen ja valitellut kipeää kurkkua,kunpa ei tulisi taas kipeäksi! Tehoa kuitenkin riittää - koirilla myös. Tällaisella pakkasella kukaan meistä ei viihdy ulkona.

We've been indoors the entire day. With a good mood and doing everything slowly. At day I baked a one banana banana-cake with P. and she was so excited to be my little helper. And the cake is yummy! There's still a half of it left and I'm going to have a piece of it with tea after a while. P. has been a bit sniffly and had a sore throat,I wish she won't get sick again! However,she seems to have lot's of power - and so does our dogs too. With this kind of freeze (now it's - 24°c,brrr) none of us likes to be outside.

4 kommenttia :

 1. Meillä on tuommoinen samanlainen siili lapsen leluna! :) Täällä on vähän sama juttu, neiti niiskuttaa mutta on virtaa täynnä. Teidän sunnuntainne kuulostaa kyllä oikein oivalliselta, toivottavasti samaa hyvää mieltä piisaa arkeenkin oikein roppakaupalla!

  VastaaPoista
 2. Me oltiin kaiken uhallakin ulkona monta tuntia, siellä Naantalissa :) Oli hiukan viimaista ja varpaat paleltui, kun unohdin villasukat, mutta ei se mitään. Tykkään olla nyt ulkona, kun aurinko paistaa. Pakkanen ei häritse yhtään. Toivottavasti teidän pikkuinen ei tule kipeäksi, täällä oli yksi nuhanenä loppuviikon.

  VastaaPoista
 3. sounds like the ideal slow sunday :) hope the weather is warmer for you soon... Love the movement in the last photo

  VastaaPoista
 4. Mirva: No,lapsi sai oikeasti tuon siilin joululahjaksi mutta Pessi omi sen heti:) Ja kiitos sinulle! Samaa toivon sinne teille:)

  Kirjailijatar: Oi,Naantalissa minäkin olisin ollut ulkona! Minua häiritsee näin kovat pakkaset,vaikka yleensä ulkona viihdyn. Pitää varmaan ostaa pilkkihaalarit..:)

  Melski: Thank you! I wish the same thing too:)

  VastaaPoista