Pages

tiistai 15. helmikuuta 2011

Pakkanen piti meidät tänäänkin sisällä,koiratkaan eivät viihtyneet ulkona viittä minuuttia kauempaa. Sen jälkeen menivät hassuun mangusti-asentoon kun tassuja palelsi niin kovasti. Raukat. Lapsi alkaa jo kyllästymään sisällä oloon,mutta minulla riittäisi tekemistä. Tärkeitä hommia ja sitten niitä vähemmän tärkeitä. Tänään oli vähemmän tärkeitä. Ompelin pitkästä aikaa,tyynynpäällisen mummon vanhoista liinoista ja vetoketjun tuohon kirpparilta löytyneeseen tyynynpäälliseen. Hosuin ja olin huolimaton,mutta oli kuitenkin niin mukavaa,että ajattelin jatkaa huomenna. Soitin myös virastoihin ja siivosinkin vähän,auringon huumaannuttamana. Miehen ostamat krysanteemit kylpivät valossa melkein koko päivän ja pimeä tuli ihanan myöhään. 

The freeze kept us inside today too. Dogs didn't like it either - after five minutes they were more than ready to come in. P. is getting bit frustrated to be indoors,but I've got lot's of things to do. Important things and not-so-important things. Today was time for those less-important things. I sew a pillowcase out of my grandma's old linens and a zipper to another pillowcase I bought from a flea market. I was bit sloppy,but it was so nice that I think I'll continue tomorrow. I also called to offices and cleaned a bit,and got enchanted by the sun. My chrysanthemums were bathing in the light almost all day and the dark came late. How lovely.

7 kommenttia :

 1. Minusta virastoihin soittaminen on aina kovin ahdistavaa...miten sinun kuvissa on kevät ja minun kuvissa vain pakkanen :) Minä jotenkin kyllä nautin pakkasesta, se ei tunnu minusta edes kovin kylmältä. Johtuu ehkä siitä, että kuljet Michelin-ukkona tuolla.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin tehty koiran kanssa lyhyet lenkit nyt. Eikä ole koira edes pahoillaan, innoissaan juoksee kohti kotia ja saa suorastaan hepulit, kun päästään kotiovelle. Lämpimään on mukava palata :) Valo oli tänään ihana!

  VastaaPoista
 3. Ensimmäisessä kuvassa on suorastaan kesä! Itsellä ajantaju alkaa heittää, kun valoisaa on aina vain pidempään, hämärä ei tarkoitakaan enää kello kolmea.Olen jo pari päivää ihmetellyt meidän eskarilaista, joka haluaa lähteä ulos leikkimään naapurin tytön kanssa tuohon yli kahdenkymmenen asteen pakkaseenkin. Vauvoille ja taaperoille ei nämä kelit sovi.

  VastaaPoista
 4. Rachel: Oh,thanks! :)

  Kirjailijatar: Niin minustakin,mutta nyt oli pakko soittaa. Onneksi oli kerrankin mukavia tätejä vastaamassa!
  Ja hmm..minä olen ollut sisällä ja sinä ulkona,ehkä siksi! :) Aurinko lämmittää kotimme ihanasti päivisin ja on niin valoisaa,että tuntuu hämäävästi vähän keväältä jo.
  Minäkin olen ihan Michelininä ulkona,mutta silti palelen. Naamasta ja sormista jos en muualta. Hyrr.

  Milla: Niin oli! Me ei olla käyty lenkeillä ollenkaan,takapihalla vain. Toivottavasti pian lämpenee,koirat alkavat olemaan aika tehokkaita vaikka vanhoja ovatkin:)

  Merruli: Kieltämättä aika kesäinen kuva tuli,hassua:) Ja ihan samaa ihmettelin tänään kun puoli 5 oli vielä valoisaa..tuntuu,että päivät pitenivät ihan yhtäkkiä! Ei siitä tosiaan ole kauaa kun kolmelta tuli pimeä. Mutta ihanaa tämä on! Tyttä kyllä viihtyisi ulkona,vaikka on näin kylmä ja on kovasti kysellyt koska mennään ulos,mutta on niin ikävässä nuhassa ja yskässä että ei voida mennä. Itsekin jo kaipaan kunnon kävelylenkkiä..

  VastaaPoista
 5. gorgeous flowers in the first shot - enjoy!

  VastaaPoista
 6. Tykkään kovin tuosta viimeisestä kuvasta, toimii hauskasti ensimmäisen kanssa. On se vaan ihanaa tuo lisääntyvä valo :). Mäkin olen himoinnut krysanteemeja joka kauppareissulla, pitäisköhän nyt vaan sortua...

  VastaaPoista