Pages

torstai 17. helmikuuta 2011

 Kaipaan pitkää kävelylenkkiä,hyvää luettavaa ja rauhallisia yöunia. Niitä ei taida olla tiedossa vähään aikaan mutta onneksi on ollut paljon valoa,kiltti (joskin erittäin villi) lapsi,suklaakeksejä ja kauniita tulppaaneita. Lisäksi piristettiin päivää punaisella kynsilakalla,kukkamekoilla,luomujuustolla,parilla lankakerällä ja hunajapomelolla. Nam. Mutta olen kyllä tainnut olla liikaa kotona,kun odotan jo lauantain työvuoroa..:)

I long for a long walk,a good book and peaceful dreams. I guess I won't be having any of those in a while,but luckily we've had lot's of light,nice (but very wild) P.,chocolate cookies and pretty tulips. We also cheered up the day with red nailpolish,floral dresses,organic cheese,few balls of yarn and a honey pomelo. Yumm. But I think I've been spending too much time at home because I'm already waiting for my shift on Saturday..:)

6 kommenttia :

 1. Mulle kanssa se pitkä kävelylenkki ja hyvät yöunet!

  Hyvää luettavaa on, mutta tuntuu että aikaa ei. Ja nyt kun olisi pieni hetki, en jaksa väsymykseltäni keskittyä. Ehkä huomenna sitten :)

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tulppaanisi ovat kauniita edelleen.

  Kävelylle minäkin tahtoisin, pitkälle sellaiselle. Aurinkokin on ollut niin ihanasti esillä.

  Mutta täällä siivousta vaan..

  VastaaPoista
 3. Your daughter is adorable and i like your lifestyle images. I am glad I found this cozy place. Cheers.

  VastaaPoista
 4. Hope you get out of the house soon! love the pastel colours of these pictures.

  VastaaPoista
 5. Minulle mielellään sitä kotona oloa, ymmärrän kyllä kun tulee taas siten se vastakohta että ihmisten ilmoille :) Täällä vaan tekisi mieli ainakin hautautua peittoröykkiön alle, laskea tunteja luvattuun kelien lämpenemiseen ja leikkiä nukkuvaa, voihan pakkanen. Parhaat kaverit tällä viikolla, toppa ja housut ;) Kauniita tulppaaneja!

  VastaaPoista
 6. Minja: Toivottavasti saadaan pitkiä lenkkejä ja hyviä unia! Ja niin,minulla on kyllä vähän sama juttu..tekisi mieli lukea jotain,mutta en varmaan ehtisi. Kiitos samoin sinulle!

  Merja: Viikon pysyivät hyvinä,nyt aika kurttuisia jo mutta kauniita edelleen. Toivottavasti pääset siivoamisiltasi ulos! Minäkin yritän ehtiä huomenna,pitäisi kai olla hitusen verran lämpimämpääkin.

  Lucy: Oh,thank you! So lovely to hear that! And your very welcome to visit me again:)

  Melski: Well..I was at work today:) But otherwise I've been just indoors..boring. But thank you so much!

  Parolan asema: Niin,tuollainen oleilu kelpaisi minullekin mutta kun pitää viihdyttää tylsistynyttä ja kipeää lasta niin alkaa puuduttamaan jo..:) Mutta toisaalta näin kylmällä en halua edes lähteä minnekään:)

  VastaaPoista