Pages

maanantai 7. helmikuuta 2011

*********

Puut täynnä jääpiikkejä,aurinko pilvien takana. Muutama tunti töissä,kotiin korvapuusti kainalossa. Maljakossa monta pehmoista pajunkissaa odottamassa. Hymy herkässä koko päivän.

Trees full of ice-spikes,sun behind the clouds. Few hours at work,came home with a cinnamon bun. Many soft catkins waiting at a vase. Smiling like a fool the whole day.

5 kommenttia :

 1. Love these wintery photos, so much. :)

  VastaaPoista
 2. Siellä on minun paketti! :) Kaunis harmaa repussasi, minulla on sininen, vanha kapistus, mutta pidän sen rähjäisyydestä.

  Nam, korvapuustia.

  VastaaPoista
 3. Voi että! Täydellisen värinen Fjällräven. Minullakin on rähjäinen sininen, kuten Solenilla. Ostohetkellä vuosia sitten oli valinnanvaraa vain 5 eri väriä, kun nykyään niitä on pilvin pimein.

  VastaaPoista
 4. Shokoofeh: Thank you:) Nice to hear that!

  Anonyymi: Jep.

  Solen: Niin onkin,otin kuvan vähän ennen kuin lähdin käpöttelemään postiin ja töihin:) Minunkin reppuni on jo 10 vuotta vanha ja aika rähjäinen sekin. Mutta samoin minäkin tykkään siitä:)

  Sofia: Kiitos! Tuo on tosiaan jo 10 vuotta vanha,silloin ei juuri värivaihtoehtoja ollut..nyt on vaikka mitä ihania! Mutta onneksi aikoinaan valitsin tuon harmaan,on niin kiva. Siniset on kauniita myös!

  VastaaPoista