Pages

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Aamulla katseltiin lapsen kanssa oravien juoksukilpailuita isossa kuusessa ja pienen söpön hiiren touhuilua pihalla. Käytiin naapurissa leikkimässä ja syötiin pääsiäsmunia. Kävellessä tuli kuuma. Nyt ulkona on aivan valkoista. Iltapäivällä alkoi kunnon lumimyräkkä mikä jatkuu edelleen. En tykkää yhtään.

In the morning we watched racing squirrels in a big spruce and a little cute mouse bustling on our yard. We played with our neighbours and ate Easter eggs. And at the walk the air felt so warm. But now it's all white outside. Snow storm started in the afternoon and it's still going on. I don't like it at all.

6 kommenttia :

 1. Kaunis narsissikuva.

  (En nyt pysty parempaan kommenttiin, nolottaa.)

  VastaaPoista
 2. Minä ihmettelin juuri tänään että minne meidän pihan oravat ova kadonneet! Niitä oli ainakin kolme. Toivottavasti tulevat takaisin missä ikinä ovatkaan!
  Tuo teidän tapetti on niin kaunis!

  VastaaPoista
 3. Tosiaan hieno tuo alin kuva. Ja pidän kovasti kukka/tapettikuvasta. Kummallista, miten aina ihailen muiden ihmisten tapetteja, mutten sitten osaa itse kuitenkaan laittaa tapetteja.

  VastaaPoista
 4. Lucy: Thank you:)

  Leena: Kiitos!

  Ilona: Kiitos! Ja hih,ei haittaa:) Olen ihan samanlainen yleensä..

  Minja: Tapetti on naapurista:) Mutta kaunis on ja ollut täälläkin kuvia siitä monta kertaa.. Ja voi,toivottavasti saatte kurret takaisin! Meidän pihassa ei taida olla yhtään vakituista,mutta naapureiden isossa kuusessa asuu ainakin yksi. Se sama käy täälläkin välillä touhuilemassa:)

  Kirjailijatar: Kiitos sinulle! :) Minäkin ihailen aina muiden tapetteja,mutta meilläkään ei ole kuin tytön huoneessa kiva,itse laitettu tapetti. Muualla edellisten asukkaiden rumiluksia,joita ei olla jaksettu vaan vaihtaa..:)

  VastaaPoista