Pages

torstai 10. maaliskuuta 2011

Hei taas! / Hi again!

Kiitos teille ihanille viesteistänne - hengissä ollaan! Tuli vain pidettyä vahingossa pieni blogitauko,mutta se teki kyllä ihan hyvää. Olen lukenut muutaman ihanan ja koukuttavan kirjan,tehnyt hyviä kirppislöytöjä (mm. nuo kuvassa näkyvät suloiset oravat),ollut töissä,syönyt liikaa leivoksia,nauttinut aurinkoisesta säästä ja lumen alta paljastuvasta asvaltista,saanut kauniita kukkia mieheltä,kutonut vähän,pessyt kuraisia koiria ja kaikkea sen sellaista. Lisäksi olen ollut eilisestä lähtien kuumeessa,ensimmäistä kertaa ties kuinka pitkään aikaan. En yhtään muistanut kuinka ikävää tämä on. Onneksi mies on ollut kotona,hoitanut minua ja ollut lapsen kanssa. Olokin on jo vähän pirteämpi. Nyt kuitenkin nukkumaan,hyvää yötä!

Thank you all for your lovely messages - I'm still a alive! I just had a little blog-break by accident,but it felt quite good. I've read couple lovely and addictive books,made some good flea market finds (like those cute squirrels on the picture),been working,eaten too many pastries,enjoyed sunny weather and asphalt that has come out under the snow,had beautiful flowers from E.,knitted a bit,washed muddy dogs and things like that. I also got a fever yesterday,for the first time since ages. Didn't remember how tedious it can be. Luckily E. has been at home and taken care of me and been with P. And I feel bit perkier already. But now I must go to sleep,good night to all of you!

9 kommenttia :

 1. Hei! Ihanaa, että olet palannut! Tauot tekevät välillä hyvää, sen olen itsekin huomannut. Onneksi ei ollut kyse mistään sen vakavammasta, mietin jo, että jotain kamalaa on tapahtunut.

  Minun pitäisi oikeastaan olla jo nukkumassa, mutta oli pakko tulla vielä pyörähtämään ja katsomaan olisitko palannut ja olit!

  Pikaisia paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kuulla taas sinusta. Minäkin olin jo huolissani, että onkohan jotain ikävää tapahtunut.

  Pikaista paranemista!

  Piku

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että ei ollut mitään hengenhätää sentään :)
  Parane pian!

  VastaaPoista
 4. Olen huomannut että blogitauot yleensä tekevät hyvää! Paljon olet ehtinyt, ehkä minunkin pitäisi taas -- mutta jotenkin kuvia ja asioita kertyy niin paljon, ja tuntuu että haluaa kertoa.

  Upeat kuvat, rakastan niiden värisävyjä!

  VastaaPoista
 5. hi nice to hear from you...

  have a beautiful weekend
  noli

  VastaaPoista
 6. tämä on niin koukuttavaa tämä blogielämä, että taukoja on välillä pakkokin pitää, ainakin minun;)
  hyvä että selvisit kuumeesta, sairastelu on niin pahuksen kurjaa.

  kirkkaita kevätpäiviä!

  VastaaPoista
 7. oh dear... fever ? that's awful... how are you now ?
  i love your couple of squirrels & your pretty knitted stripes.
  and now that i am more or less "back" i miss you ! hope you're fine xx

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille kaikille kauniista sanoistanne!

  Thank you all for your nice words!

  VastaaPoista