Pages

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Sadepäivänä / On a rainy day

..on väistelty lätäköitä ja hypitty niissä,juostu ja kastuttu vesisateessa,haaveiltu auringosta ja kuivista kaduista,käyty kirjastossa ja isossa kaupassa,syöty eilistä pitsaa ja kuunteltu Thievery Corporationia,nähty ja kuultu kun kaksi juotsenta lensi talomme yli,ihailtu auennutta omenankukkaa ja kudottu jälleen kerran lapselle uutta kaulaliinaa. Ihan hyvä sateinen maanantai. Toivottavasti teilläkin oli!

 ..we went around puddles and jumped to them too,we ran and got wet in the rain,we dreamed about sun and dry streets,we went to library and to a big market,we ate yesterday's pizza and listened to Thievery Corporation,we saw and heard two swans which flew over our house,we admired the apple's blossoms and knitted once again a scarf for P. Pretty good rainy Monday. I hope you had too!

12 kommenttia :

 1. Teillä on kaunis koti, ihanan seesteisen näköistä :)

  Pitsa näyttää herkulta! Mitä on täytteenä?

  VastaaPoista
 2. Jäin haaveilemaan samanlaisesta nojatuolista kuin yläkuvassa. Meidän olkkarin täyttää jättisohva, jota muu perhe rakastaa ja minä inhoan. Olen taipunut silti ja jatkan haaveissa ;-)

  VastaaPoista
 3. Oi, sait omenanoksankin kukkimaan! Tuo on kyllä ihana kevään merkki! Kuulostaa olleen hyvä maanantai, ja olihan tämä minustakin, sade on paikallaan kun se tekee reikiä jäähänkin :)

  VastaaPoista
 4. Malla: Ai,kiitos! Ei täällä kyllä oikeasti kovin seesteistä ole,kameralla on hyvä huijata kun voi rajata kaikki leluröykkiöt ja villakoirat pois kuvista:) Pitsassa oli parmankinkkua,persikkaa,pinjansiemeniä,pestoa ja vähän valkosipulia. Superhyvää!

  Anjuska: Noh,on meilläkin sellainen jättisohva..:) Ei tosiaan ehkä kaunein mahdollinen mutta mukava kyllä. Toivottavasti saat vielä joskus nojatuolisi!

  Parolan asema: Joo,olin itsekin ihan yllättynyt kun siihen tuli kukkia! Aika kauan se kyllä sai olla maljakossa ennen kuin mitään alkoi tapahtumaan..mutta kaunis on kyllä. Ja niinpä,vaikka onkin ikävä ilma on kivaa että lumi sulaa:)

  VastaaPoista
 5. i love rainy days because I never run out of things to do in the house!

  VastaaPoista
 6. Your photos make rainy days something to look forward to. Beautiful.

  VastaaPoista
 7. Kauniita, rauhallisia kuvia sinulla... Ja kaulahuivi on aivan suklaisen värinen:)

  VastaaPoista
 8. Sadeharmaus näin keväällä ei harmita liikaa kun tietää että tällä tavoin pääsee eroon lumesta - ja saa luvan kanssa järjestellä sisällä. Aurinkopäivät ovat melkein liian kutsuvia ulos.

  VastaaPoista
 9. Anna: Thanks!

  Lucy: Well that's true! I have loads and loads things to do but right now I feeling too lazy for them..:)

  Kivitasku: Kiitos sinulle! Kaulahuivi on kyllä tosiaan ihan suklaanvärinen,mm:)

  Merruli: Totta,on kiva tietää että lumet sulavat kuitenkin..ja totta myös se,että nyt on hyvä touhuta sisällä. En vaan millään saa aikaiseksi mitään ja tiedän,että sitten kun saisin,alkaa kauniit ilmat enkä malta olla sisällä:) Niinhän se aina menee..

  VastaaPoista
 10. if this is your lounge... it's beautiful !!
  we have two swans staying at the little lake across the street... I was wondering the other day why they always stay there and never stray anywhere else ?
  you pizza looks good it makes me hungry - but it's bedtime :(
  I'll be on my way to check the link

  VastaaPoista
 11. Valerie: Oh,thanks! It's one corner from our living room. And lucky you to have swans and lake near you:)

  VastaaPoista