Pages

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Harmaa päivä. Kurapäivä. Pitkän kävelyn päivä. Maalauspäivä. Koirienpesupäivä. Istutuspäivä. Tanssipäivä. Pörröisen hoitokoiran päivä. Mukava päivä. 
Millainen päivä sinulla oli? 

Grey day. Muddy day. A long walk day. Painting day. Washing the dogs day. Planting day. Dancing day. A furry guest-dog day. Nice day. 
How was your day?

9 kommenttia :

 1. Kiireinen päivä :) Mulla on samaa kangasta kuin tuossa ekassa kuvassa.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa väriä kuvissa! Päivä oli vaihteleva, eikä tippaakaan semmoinen kuin oli tarkoitus -- piti opiskella, mutta talo täyttyikin vieraista.

  VastaaPoista
 3. Same grey, rainy and dark day here. No walks. Looking at pink blooms in my front yard. Enjoying your colour, light and the planting btw! Have fun.

  VastaaPoista
 4. all this says colors & more Spring coming :) although little P still seems to have warm clothes on ?! I like your windowsill display, we have some basil growng too, but outdoors...

  VastaaPoista
 5. Näissä oli niin kevätvärit ja -puuhat jo. Tajusin vasta eilen, että ensi viikolla on jo pääsiäinen. Heti täytyi alkaa hymyillä :)

  VastaaPoista
 6. Värikkäiden kuvien päivä - ainakin täällä.

  Minulla oli vähän väsynyt, mutta ihan kiva päivä.

  VastaaPoista
 7. Onpas somasti maalattuja pääsiäismunia. Kuralätäkköisestä leikkipuistokuvasta tuli sellainen olo, että olisipa kiva laittaa kumpparit jalkaan ja mennä hyppimään lätäköihin. Mutta sellainen olo vaan, ei ehkä ihan oikeasti kuitenkaan.

  VastaaPoista
 8. Niina!!! Löysin sut täältä, ihan uudessa paikassa! :) Ihania kuvia! <3
  Sattuneista syistä en ole pystynyt sulle soittamaan, mutta soitathan mulle vaikka huomenna?!

  Jonsku

  ps. meillä oksennetaan:/

  VastaaPoista
 9. Ihanan keväiset kuvat, kevääseen kuuluu kura ja aurinko yhtä aikaa! Linnan piha näyttää olevan teilläkin mieleinen paikka kuten meilläkin aikanaan kun lapset olivat pieniä.

  Mukavaa kevättä ja pääsiäisen odottelua toivottelee Niini

  VastaaPoista