Pages

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Turussa oli mukavaa. Löydettin synttärilahja naapurin pojalle,ostettiin herkkusalaattia torilta,rapsuteltiin söpöjä koiria,leikittiin tyttöjen kanssa,juotiin monta kupillista teetä ja syötiin lautasellinen ihania sitruunaleivoksia. Kiitos Outi ja Kerttu kivasta päivästä!
Mutta nyt väsyttää. Eilinen oli pitkä päivä ja tänään olin töissä. Luulisi ainakin unen tulevan nopeasti illalla..kun vaan pysyisi hereillä sinne asti. Voih. Taitaa olla ison teemukillisen aika. Mukavaa iltaa teille!

We had nice time at Turku yesterday. We found a birthday present for our neighbour's boy,bought delicious salads from the market square,scratched Outi's cute dogs,played with our girls,drank many cups of tea and ate a plateful of lovely lemon-pastries. Thank you Outi and Kerttu!
But now I'm tired. Yesterday was a long day and I was working today. Well,I guess I won't be having any problems with sleeping tonight..if only I can stay up until bedtime. Oh. It's time for tea now - lot's of tea. Have a nice evening!

10 kommenttia :

 1. Kivaa, että Turku näytti teille parhaat puolensa :) No, ystävien kanssa on aina kiva olla. Onpa tuo takki suloinen. Ja tuttuja maisemia ja torikojukin on vanha kaveri.

  VastaaPoista
 2. Tuo salaattitiski on kyllä houkuttelevan näköinen! Ja tyttösi niin tyylikäs, tuo takki on upea tosiaan.

  Rentouttavaa lauantai-iltaa ja hyvää unta!

  VastaaPoista
 3. Eikö kaikki salaatit maistu samalta? Miksi niitä pitää olla nuin paljon?

  VastaaPoista
 4. Anteeksi, mutta pyrskähdin anonyymin ihmettelylle. Epäilen makuaistin puuttumista.

  Muistuttaisin häntä siitäkin, että ruoka voi olla myös visuaalinen nautinto.

  (Unohdin oikean asiani, mutta sanon nyt edes sen, että pidin tästä kuvallisesta matkastani Turkuun.)

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava kevättakki!
  Turussa näyttää kevät olevan pidemmällä kuin meillä, kuivat kadut...

  VastaaPoista
 6. Kirjailijatar: Näytti kyllä,ja toki ihanalla ystävälläkin oli osuutta asiaan:) Ensimmäisellä kerrall kun vierailin Turussa joitain vuosia sitten en pitänyt siitä ollenkaan..mutta nyt pidän ja kovasti! Olen kateellinen Kauppahallistanne ja oih,torikojuistanne..etenkin tuosta Sorrin kojusta:) Onhan meilläkin tori mutta aina tyhjänä se (vielä) on.

  Mirva: Voi kiitos! Olin aluksi vähän epävarma tuosta takista,en ole kova punaisen enkä oranssin ystävä eikä lapsellakaan sen värisiä vaatteita ole..mutta onneksi ostin,ihan kivahan se on:)
  Ja voi..tuo salaattitiski oli ihana! Kaikki olivat suuria ja laadukkaita eikä hintaa ollut yhtään enempää kuin kaupassa,päin vastoin..kunpa täälläkin olisi tuollainen koju!

  Anonyymi: No eivät ne itseasiassa maistu..:) Eri käyttöön eri salaatteja..ja jos söisin koko ajan yhtä ja samaa niin varmaan kyllästyisin heti. Vaihtelu virkistää.

  Ilona: Hih,joo..minäkin vähän pyrskähdin:)
  Ja ole hyvä vain:) Kaikki kuvamatkat,siis muiden kuvaamat,ovat aina kivoja.

  Leena: Kiitos! Ja kyllä siellä oli kevät jo pidemmällä..kadut tosiaan jo ihan kuivat,keskutassa ei ollut kuin lumen rippeitä siellä täällä. Ja meillä isoja kinoksia joka puolella.

  VastaaPoista
 7. Mukava että reissunne toi hyvän olon. Ihana poiketa välillä muissakin maisemissa kodin ulkopuolella, itsekin olen viettänyt perheen kanssa viikonloppua mökillä. Ihana tuo lintuparvi joka liihottaa seinällä.

  VastaaPoista
 8. hauskaa nähdä turkukuvia toien silmin. itse olen jo ihan sokea kaupungilleni.

  Ihan kulmilla olette näköjään pyörineet. hauskaa.

  VastaaPoista
 9. Liivia: No siltä se kyllä alkaa vaikuttamaan:)

  Taina: No sanos muuta,se on ihanaa vaihtaa vähän maisemaa..piristää kummasti:)

  Isoinpapu: Niin sitä varmaan sokaistuukin..minäkin ihan sokea näille kulmille täällä:) Ja hih,jännää että ollaan oltu "teillä" päin!

  VastaaPoista