Pages

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Ihana päivä! Niin kaunis ja lämmin ja hyväntuulinen. Pyöräiltiin ja oltiin pihalla koko päivä. Ja savustettiin kevään ensimmäinen lohi. Se suli suuhun. Sain herkkuaamupalan,sydänkortin ja orkidean. Kaksi leivosta ja mustikkajäätelöä. Rusketusraidat. Paljon haleja ja suukkoja. 
Nyt on hyvä ja onnellinen olo. 

Hyvää äitienpäivän iltaa!

What a lovely day! So beautiful and warm and cheerful. We cycled and were on our backyard the whole day. And smoked salmon for the first time this spring. It was supergood. I got a yummy breakfast,heart-shaped card and an orchid. Two pastries and blueberry-ice-cream. Light tan. Lot's of hugs and kisses. 
 Now I feel good and happy. 

It was Mother's Day in Finland today. I wish wonderful evening to all you mothers out there!

7 kommenttia :

 1. Ihanan kesäisiä kuvia. Tuo kattaus on herkullinen. Ja että noin paljon kukkia jo. Me saimme yllätysvieraita, enkä ehtinyt kunnolla ulos, vaikka olin ajatellut lähteä pitkälle lenkille. No, eiköhän näitä päiviä vielä riitä.

  VastaaPoista
 2. Ihanan aurinkoiselta näyttää äitienpäivänne :) Ihana on blogisikin.

  VastaaPoista
 3. Niina! you looks like little P!
  Happy mother day for you!

  VastaaPoista
 4. Oi koiruuksia! (Ihania koiria siis, vaikka verbi "tehdä koiruuksia" taitaakin tarkoittaa pahantekemistä. Hmm, mielenkiintoista.)

  VastaaPoista
 5. Ihanat päivät, ainakin lämmön suhteen jatkuvat.

  Viime lauantaina, noin puolen päivän aikaan joku naishenkilö ulkoilutti kahta samanlaista koiraa kotikaupunkimme itäpuolella. Sinun koirasi tulivat silloin mieleen.

  Voi tuota pientä tyttöä, mikä päättäväinen askel hänellä onkaan. Ihana!

  VastaaPoista
 6. Kirjailijatar: Kiitos! Kukkaset ilmestyivät kyllä ihan yhtäkki,ihmettelen itsekin. Ja kyllähän näitä päiviä on riittänyt,ihanaa! Toivottavasti pääsit pitkälle lenkille:)

  Minna-Liisa: Kiitos paljon:)

  Anna: Oh,thank you! And how funny:)!

  Ilona: Olen miettinyt tuota ihan samaa,että miksiköhän se on juuri koiruuksia..mutta kiitos:)

  Marjatta: Voi kiitos! Pieni tyttö on juuri sellainen miltä näyttääkin - päättäväinen:) Ja hmm,muuten sopisi kyllä kuvaan kun sillä puolella kaupunkia asutaan,mutta olin kyllä silloin töissä..

  VastaaPoista
 7. Kirjailijatar: Kyllä niitä paiviä riitto ja varmaan riittää vielä kesälläkin pitkään:) Toivottavasti pääsit lenkille! Kukkaloisto on ihmeellinen.

  Minna-Liisa: Kiitos paljon! :)

  Anna: Oh,thank you! How funny:)

  Ilona: Koiruukset on ihania:) Mutta samaa olen minäkin miettinyt..että miksi se on juuri koiruuksia. Eivät nuo meidän koirat ainakaan pahantekijöitä ole,siis tahallaan:)

  Marjatta: Lapsi on juuri niin päättäväinen kun miltä näyttääkin:)
  Ja hmm,muuten olisin voinut ollakin minä,sillä asutaan juuri itäpuolella..mutta olin töissä:)

  VastaaPoista