Pages

torstai 26. toukokuuta 2011

Kuume tuli takaisin mutta ääneni ei. Ystävä ja naapuri nauroivat "äänelleni",mies käski vain olla hiljaa:) Keräsin naapurin pihalta sireeninoksia ja uskaltaduin pienelle vierailullekin. Lapsi pääsi leikkimään kavereiden kanssa ja minä sain kuumaa teetä. Kotona join lisää sillä välin kun lapsi söi melonin ja maalasi pirteitä taideteoksia. Piti korjata kasa vaatteita,mutta en ehtinyt enkä olisi varmaan edes jaksanut. Kuvan paitakin odottaa pesemistä ja silitystä,sitten se menee Huvikumpuun. Jaksoin sentään laittaa sinne muutamia uusia juttuja,käykääpäs kurkkaamassa. Nyt lisää teetä.

Fever came back but my voice didn't. My friend and our neighbour laughed at me because of my "voice",but E. just told me to be quiet:) I picked some lilacs from our neighbours yard and dared to go for a qick visit too. P. got to play with her friends and I got some hot tea. I drank some more at home while P. ate some melon and painted perky art. I was supposed to fix some clothes but I didn't had time - and even if I had had,I guess I wouldn't had enough strenght for it. That shirt in the picture is waiting for washing and ironing too,then it goes to Huvikumpu. At least I managed to put something new things in there,go peek. Now some more tea.

10 kommenttia :

 1. Oih, teillä on nuo lautaset! Olen kuolannut tuollaisten perään pariinkin otteeseen kirpputorilla, mutta kun on jo kaapit kaikenlaista kippoa ja kuppoa väärällään.

  Pikaisia paranemisia flunssapotilaalle!

  VastaaPoista
 2. Mä laitoin sulle s-postia shortseista :)

  Pikaista paranemista sinne!!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti äänesi löytää pian takaisin!
  Nuo lautaset oli mummolassa, kukahan suvusta on ne itselleen kaapannut, olisi kelvannut minullekin ;o)

  VastaaPoista
 4. Sohvi: Kiitos! Ääntä kyllä kovasti kaipailen jo:) Mikäkin olen noita monesti ihaillut kirppareilla ja kerrankin löytyi niin halvalla,että piti ostaa. Taisivat olla euron kipale. Aika naarmuisia kyllä ovat,mutta ei haittaa.

  Minja: Kiitos! Ja voi mun shortsi-sekoilujani nyt:)

  Merruli: Samaa minäkin toivon,on jo ikävä sitä! Joka suvussa tuntuu olevan tuollaisia nappareita..:)

  VastaaPoista
 5. Meilläkin mummulla nuo lautaset.

  Itselleni olen onnistunut löytämään kaksi syvää lautasta tuota sarjaa. Hinnoissaan ovat, kun ovat Arabiaa, mutta nuo kaksi löysin kerran yhteensä vitosella. Se oli kukkarolleni sopiva hinta silkasta nostalgiasta - varsinaisesti kun en lisää lautasia tarvitse.

  VastaaPoista
 6. Ihana aurinko noissa kahdessa yläkuvassa, katselin pitkään! Pikaista paranemista! (Ja postilla ei ole mikään kiire, parane ensin rauhassa!)

  VastaaPoista
 7. hei,
  en tiedä voiko blogimaailmassa käyttää sanan plagionti, mutta jos voi, niin sun blogi sitä taatusti on.
  t.helmi

  VastaaPoista
 8. Ilona: Mummla-lautasia siis ihan selvästi:) Ja hinnoissaan ovat tosiaan,onneksi välillä löytyy halvemmallakin!

  Mirva: Voi,kiitos sinulle! Ja nyt on taas parempi olo,toivottavasti ei enää pahene..posti lähtee maanantaina:)

  Helmi: Tottakai täällä voi niin sanoa,jos siihen syytä löytyy.. En kyllä tiennyt,että oma blogini siihen syyllistyy,sillä ainakaan tietoisesti en ketään matki. Anteeksi vaan jos sellainen kuva välittyy. Mutta toki voisit vielä tarkentaa,että ketä minä palgion? Kiinnostaa kovasti.

  VastaaPoista
 9. I hope it feels better about your voice now ! my nose is stil running and i use tons of tissues !!

  Is it that a yummy feta salad that I spot here ?!!

  VastaaPoista
 10. Valerie: Yes,luckily I have voice again:) Too bad with your running nose,I hope it goes away quickly! And yep,it was a feta salad,mmmm:)

  VastaaPoista