Pages

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Eilen tasoitettiin maata,kärrättiin multaa ja istuttettiin ruohonsiemeniä. Lapsi auttoi ja oli multavarvas ja multasormi ja multamekko. Vesisuihkun alta juokseminen oli kuitenkin parasta. Kauppareissullta pysähdyttiin ulkoilmakirppikselle,mistä ostin pinnatuolin 6 eurolla ja lapselle roskisauton kahdella. Ja pelastin vanhan lelukissan naapureiden roskalavalta. Illalla syötiin ulkona ja mentiin aikaisin sänkyyn. Lapsi nukahti heti,minä luin vielä pitkään. Nyt pöydät ovat täynnä kukkasia,maha täynnä munakasta ja edessä töihin lähtö. Kaunista viikkoa kaikille!

Yesterday we flattened the ground,carried dirt and planted lawn. P. helped us and was a dirt-toe,dirtfinger and dirtdress. But running under the shower was the best. On our way to store we stopped by at an outdoors flea market and I bought a chair (6 e) for me and a toy garbage truck (2 e) for P. And rescued that old toy cat from our neighbours dumpster. In the evening we ate outside and went early to bed. P. fell asleep right away,I stayed up late and read a book. Now our tables are full of flowers,my belly is full of omelette and I'm leaving to work soon. I wish you all a beautiful week!

12 kommenttia :

 1. Lupiinit ovat luvattoman kauniita.
  Olisin niin kovin halunnut niitä aikanaan hääjuhlaamme,
  mutta ei niitä enää siihen aikaan loppukesästä tahtonut olla hereillä.
  Silti lupiineista tulee suloinen muisto.

  Iloista kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Voi lapsesi riemua, ihana :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Sadettajan alta juokseminen oli juuri parasta puutarhapuuhaa lapsena. Olisi varmasti vieläkin, sitä en epäile hetkeäkään. Mutta annan joidenkin tyhmien aikuisuussääntöjen sitoa minua niin, etten varmaan tulisi kokeilleeksi, jos olisi tilaisuus.

  Voi reppanaa kissaa, onneksi pelastit sen.

  VastaaPoista
 4. Voi noita sinun löytöjä, aivan upeita!

  Ihana tuo kuva lapsesta vesisuihkussa, juuri noina hetkinä sitä varmasti osaa arvostaa omaa pihaa.

  VastaaPoista
 5. Juoksin viime kesänä sadettajan alta moneen kertaan Särkänniemen huvipuistossa.
  Siinä oli juuri semmoinen sopiva, ihanan utuinen kaste, ei pisaroita. Se virkisti , se oli jääkylmää.

  Mutta aikuisten katseet, niiden jotka eivät juoseet..ne ne vasta kylmiä olivatkin;-)

  VastaaPoista
 6. Tuo ylin kuva on jotenkin aivan ihana, veikeä! Komppaan Piilomajaa sadettajan alla juoksemisen ihanuudessa. Tympeät aikuiset jäätävine katseineen pitäisi tyrkätä sinne sadettajan alle murjottamaan..

  VastaaPoista
 7. Ryppymekko: Lupiinit ovat kyllä kauniita! ..vaikka tuollaisia tienvarsikukkia ovatkin. Harmi kun ette saaneet niitä enää häihinne:( Mutta iloista kesän jatkoa sinullekin!

  Tuulia: Hän oli kyllä niin innoissaan tuosta vedestä että ei tosikaan:) Ja kiitos samoin sinulle!

  Ilona: Eikö olekin aika reppana? En voinut jättää sitä sinne:)
  Minäkin tykkäsin pienenä juosta vesiletkun alta (meillä ei ollut sadettimia) ja varmaan tykkäisin vieläkin,ellei se vesi tuntuisi aina niin jääkylmältä:)
  Ja pöh,ei tylsistä aikuisuussääsnnöistä kannata välittää!

  Mirva: Kiitos! Ja niin,totta,tuollaiset hetket ovat ihania. Mutta tuota hetkeä edelsi monen tunnin äheltäminen hyttysten keskellä - silloin oli oman pihan arvostus kyllä kaukana:)

  Piilomaja: Voi,sellainen utuinen vesisade onkin ihanaa! Minäkin olisin juossut. Eilen en juossut kun se vesi oli tosiaankin jääkylmää,enkä kaivannut viilennystä mutta katsotaan miten käy huomenna kun tänne on luvattu kunnon helle.
  Ja äh,voin kyllä kuvitella ne jäätävät katseet..ärsyttävää!! En ymmärrä sellaisia ihmisiä. Tiukkapipoisia. Tai ehkä vain kateellisia? :)

  Jonna: Kiitos:) Ja niin juuri,ihan tyhmää tuollainen! Kyllä sadettajan alta saa juosta kuka vaan ja koska vaan:)

  Anna: Thanks:) !

  VastaaPoista
 8. Ihana tyttö ja ihana kesä! Nautitaan lämmöstä, huomiseksi on luvattu tosi lämmin päivä! Hiiteen kaikki aikuisuussäännöt ja jokainen rohkeasti juoksemaan vesisuihkun alle aina kun sellainen kohdalle osuu, ryppyotsat voivat kääntää katseensa toisaalle jos tekee pahaa katsoa muiden riemua! Vaatteet päällä järveen hyppääminenkin on kokeilemisen arvoinen kesäilo...

  Mukavia päiviä!
  t. Niini

  VastaaPoista
 9. Oh gosh, the cat, it's lovely! So glad you saved her/him!

  VastaaPoista
 10. Sadettajan alta juokseminen on yksi parhaita asioita kesässä! Ihana kuvasarja.

  VastaaPoista
 11. Niini: Kiitos! Ja nimenomaan,hiiteen aikuisuussäännöt:) Mukavia päiviä sinullekin!

  Finfint: Is'nt it? I'm glad too:) But I'm not quite sure is it a she or a he..maybe he:)

  Kirjailijatar: Kiitos! On se kyllä aika hauskaa:)

  VastaaPoista