Pages

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Eilen tehtiin tylsiä pihahommia melkein koko päivä. Leikkimökki siirtyi pihan toiselle puolelle monen apumiehen voimin ja voikukkaniitty sai kyytiä. Iltapäivällä pidettiin pieni tauko ja käytiin taas isälläni katsomassa kissoja ja ostamassa kaupasta keksejä. Mutta hommia riittää tällekin päivälle enemmän kuin tarpeeksi. Ei huvittaisi yhtään,mutta minkäs teet. Onneksi on kaunis ilma! Syötiin lapsen kanssa iso herkkuaamupala etä jaksetaan ja nyt lähdetään ulos. Mukavaa päivää kaikille! 

We did some tedious gardening&other work on our yard yesterday. Playhouse moved to the other side of the yard with the help of many hands and I tried to get rid of dandelions. We had a little break in the afternoon and we went to see cats to my dad and bought some bisquits on the way home. But we have lots of work for today too,more than we can do. I don't feel like doing anything but well,that's how it is sometimes. Luckily the weather is beautiul! We ate a big yummy breakfast with P. and now we're going outside. I wish you all a nice day!

9 kommenttia :

 1. Nuo kisumisut on vieneet minun sydämeni :) Minä jotenkin vaan nautin siitä, ettei ole enää puutarhaa ei pihaa, mitä hoitaa. Riittää yksi parveke oikein hyvin. Aika montaa kesää tuli vietettyä pihatöissä, joten nyt nautin tästä laiskottelusta. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko tytölläsi! Kiitos kovasti paketista, se saapui perille tänään. :)

  Aurinkoista, upeaa päivää teillekin!

  VastaaPoista
 3. Voi että sentään noita pikkuisia kissejä. Vievät sydämeni...

  Ja kissanikävä sen kuin kasvaa. Toisaalta kyllä sitä voi lievittää täällä katselemalla näitä kuvia. Äskenkin silitin näyttöä alakuvan kohdalla jostakin tuolta posken tienoilta. (Olen vähän hassu.)

  VastaaPoista
 4. It's nice to work in the garden when the weather is pleasant! It's raining in Barcelona, again, I envy you because you can wear dress and sandals!;)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa hyvänmielen viikonvaihdetta sinulle!

  VastaaPoista
 6. Voi suloisuus tuota kissaa! Ja tyttösi mekko on hurjan nätti, kelpaisi minullekin tuommoinen :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. KIssa on todella ihana! Voi onnea kun saisi tuollaista silittää.

  VastaaPoista
 8. Hellanlutuna ja muut hellyys-sanat tuolle kisulle <3 Mä en sais ees katsoa kissanpentuihin päin, on taipumus ottaa niitä mukaan noin vaan missä niitä näen :) Nyt ei parane, on ihme kyllä vaan yksi kissavanhus meillä.

  Kesätunnelmat on kuvissa, aivan melkein lähdin kirmaamaan nämä nähtyäni!

  VastaaPoista
 9. Kissanpentujen seuraaminen on mukavaa. Silloin ne on hauskan näköisiä, kun ovat vähän kasvaneet ja kaikki suhteet jotenkin vinksallaan. Korvat isot, jalat pitkät, mutta muuten vielä ihan pieni rimpula :)

  Mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista