Pages

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Päivät ovat vilisseet ohi,ihana kesä on vienyt mukanaan. Yhtäkkiä huomaan että on jo maanantai ja kesäkuu kohta puolessa välissä. Ukkonen murisi eilen ja viilensi ilman ja vaikka helle oli aivan ihanaa,kieltämättä kaipasin jo vähän tätä viileää. Kaikki kaipasivat. Tämäkin viikko on kiireinen,on kaikenlaista touhua,töitä ja järjestelyä ja loppuviikosta pakkaamistakin. Koitan kuitenkin ehtiä tänne,ainakin nopeasti. 
Mukavaa viikkoa kaikille!

Days have been rushing by,lovely summer has taken all our time. Suddenly I notice it's already Monday and June is almost halfway. Thunder rumbled here yesterday and cooled the air and though I loved the heat,I admittedly missed this cooler air. Everybody missed. This week is busy too,there's all kinds of bustle going on,work and organizing and some packing too at the end of the week. However,I try to find some time to come here,even quickly. 
Nice week to you all!

11 kommenttia :

 1. Juuri nyt käpertyisin äärettömän mielelläni tuonne sohvannurkkaan täkin alle.. Tekisin tyynyistä pesän ja ottaisin unet, väsyttää. Ikkuna saisi mielellään olla juuri tuolla tavalla auki, että viilennyt ilma pääsisi raikkaana sisään.

  Mukavaa viikkoa teille :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuo alin kuva ja kaikki tyynni. Tyttäresi kukkakedolla :) Täällä jyrisi ukkonen aamulla, kun kävelin töihin ja satoikin. Ah, miltä maailma tuoksuu nyt.

  VastaaPoista
 3. hehehehe beautiful photo of P.!!

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva tyttärestäsi! Minäkin kaipasin jo tätä viileyttä ja sadetta, vaikka hellekin oli hetken ihanaa!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat! Kesän tuntee näistä. Tykkään myös aivan erityisesti tuosta alimmasta rosoisesta kukkakuvasta, kaunis.

  VastaaPoista
 6. Ihana neito kukkakedolla.Meillä on noita samoja luupäisiä aterimia,Hackmann Sorsakosken sekä Fiskarsin.Haarukoita ja veitsiä taitaa olla viidet mutta lusikoita,minkäänkokoisia,en ole löytänyt mistään,kaipa niitäkin on tehty.Tykkään niistä hurjasti.Toastin kuvastossa oli joskus samantyylisiä,hurjan hintaisia,joita ihastelin ennen kuin löysin nuo omani.

  VastaaPoista
 7. Vaaleanpunainen akileija maljakossasi vei minut paikkaan, johon minulla ei enää ole fyysisesti pääsyä, mutta joka oli lapsuuden rakkain paikka. Kiitos matkasta.

  VastaaPoista
 8. Houkutteleva sohva, kieltämättä tekisi mieli kellahtaa sen syleilyyn hyvän kirjan kanssa.
  Kymppiplus sinulle, että puet tyttösi oikeisiin tyttöjen vaatteisiin, nykyään näkee liian paljon "pikkupimuja" napapaidoissaan, niiden aika on paljon myöhemmin. Ihana kesäneito kuvassa!

  Kivaa vähän viileämpää kesänjatkoa teille!

  t. Niini

  VastaaPoista
 9. Kesäistä, kaunista! Meillä ei murissut ukkonen, vaikka sitä odottelin. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Voi miten tykkään tuosta alimmasta kuvasta - ja muistakin. Ihana pieni tyttö laittaa joka kerta muistelemaan aikaa jolloin oma elämä oli sellaisen ainokaisen ympäröimää!

  VastaaPoista
 11. Jonna: Kiitos samoin! Ja juuri nyt tuolla sohvalla olen täkin alla:) Ikkuna tosin on kiinni,muuten tulisi kylmä. Mutta aika hyvä tässä on olla.

  Kirjailijatar: Kiitos! :) Sade tuoksuu hyvältä,ja sateen jälkeenkin pitkään. Hyttyset vaan näköjään triplaantuivat heti,tyhmää.

  Anna: Hehe,she's a funny face:)

  Mirva: Kiitos:) Joo,viileys on ihanaa ja sade tekee hyvää,mutta kunhan ei taukoamatta nyt sada,pitää päästä pyörällä hoitamaan asioita eikä mulla ole sadetakkia:)

  Himalainen: Kiitos! Minustakin näissä on kesä. Ja monissa muissakin,mutta niitä en ehtinyt tänne laittamaan ja nyt on taas jo viileää. Onneksi kesä on täällä vielä pitkään:)

  Rimpsukaisa: Kiitos! En yhtään muista mitä merkkiä noi meidän on..hmm. Ne Toastin onkin upeita mutta todellakin kalliita! Muutama viikko takaperin Fidassa oli tuollaisia aterimia euron kappale mutta olin varmaan jotenkin päästäni vialla kun en ostanut..arvaa harmittaako! Mutta lusikoita en minäkään nähnyt koskaan. Niitä olisi kiva saada kyllä.

  Ilona: Oi,ole hyvä:) Minutkin se vie muistoihin,myöskin lapsuuteen,mummolaan. Hassua. Nimeä en muistanut,joten kiitos kun muistutit:)

  Niini: Kiitos! Tuossa sohvalla on kyllä aika monet kirjat tullu luettua:)
  Ja voi apua,lasten vaatteet ovat aivan kamalia nykyään! Aikuisten vaatteita pienimmissä koissa vaan..tosin en tosin tiedä kuka aikuinenkaan sellaisia pukisi päälleen. Onneksi löytää vielä jotain söpöä jostain,vai pitäisikö sanoa tavallista? Mutta kiitos kymppi plussasta:) Ja ihanaa kesänjatkoa sinulle myös!

  Leena: Kiitos! Kyllä se ukkonen vielä teillekin tulee murisemaan:) Mukavaa viikkoa sinullekin!

  Anjuska: Kiitos! Minäkin alan jo katsella tyttöäni vähän kaihoisasti..tiedän että tämä aika ja nämä vuodet eivät kestä kauaa,pian hän on jo iso. Mutta toivottavasti ei liian pian!

  VastaaPoista