Pages

torstai 16. kesäkuuta 2011

Punaista ja vihreää tänään. Ja poutaa,niin kuin eilinen etana ennusti. Hyvä. Myös paljon juoksentelua kaupungilla ja touhuilua kotona. Lähdetään ylihuomenna saaristoon,Norrskataan (ihanaa!) enkä ole edes aloittanut pakkaamista. Huomenna sitten. Mutta kirjastossa iski kirjapaniikki,en sitten millään keksinyt mitään luettavaa. Ne muutamat,mitä keksin olivat tietenkin lainassa. Ottaisin siis mielelläni viimehetken lukuvinkkejä vastaan,huomenna menen uudestaan hyllyjen väliin haahuilemaan. Kiitos jo nyt!

Red and green today. And sunshine as yesterday's snail forecasted. Good. Also lot's of running around at town and busywork at home. We're leaving to the archipelago on the day after tomorrow,to a little island called Norrskata where we've been many times before. Yey! I still haven't started packing though. Tomorrow then. But I had a book-panic at the library,I couldn't find anything to read. Those few books I wanted to read were already loaned. I would be really happy to have some last minute book tips from you,I'm going to the library again tomorrow. Thank you already!

8 kommenttia :

 1. Mä olen nyt lukenut Kjell Westön Älä käy yöhön yksin kirjaa. Mun oli vaikea päästä siihen mukaan, mutta kun pääsin, en olisi malttanut jättää kesken. Ja unohdin sen tänään mökille... No jatkan sitten viikon kuluttua.

  anna mäkituvasta

  VastaaPoista
 2. Tänne se pouta taisi tulla päivän viiveellä, ihanaa herätä auringonpaisteeseen. Pakkaamista täälläkin, provinssi kutsuu. Vaikea päättää mitä laittaisi ylleen, kun ei tiedä, että sataako vai paistaako ja onko kuinka kylmä illalla. Kumpparit ainakin otan varmuuden vuoksi.
  Matka saaristoon kuulostaa ihanalta! Vaikka en olen kasvanut saaariston enkä meren läheisyydessä, niin silti rakastan molempia. Istuskella auringon lämmittämällä kalliolla suolaisen veden huuhtoessa varpaita ja kuunnellessa lokkien kirkunaa. Kyllä, voisin lähteä vaikka heti :)

  Luin äskettäin kirjan "Omenansiementen maku" kirjoittanut Katharina Hagen. Pidin siitä, luin sen matkalla jonnekin ja se oli juuri sopivan kevyt, mutta ei kuitenkaan liian.
  Hauskaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Anna: Kiitos vinkistä! Jos tuo kirja löytyy hyllystä,lainaan. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  Solen: No hyvä että tuli kuitenkin,edes pienellä viiveellä:) Auringonpaisteeseen on tosiaan ihanaa herätä ja sekin on ihanaa,että nyt ei ole niin kuuma. Lämmintä vain.
  Vuosia sitten kun olin Provinssissa,yöllä oli 4 astetta lämmintä. Puin kaikki mukanani olleet vaatteet päälle ja silti oli kylmä. Hyrr. Toivottavasti sinulla on lämpimämpää!
  Minäkään en ole kasvanut meren tai saariston lähellä,mutta se tuntui heti kodilta kun kävimme siellä ensimmäistä kertaa. Saaristossa on jotain taikaa.
  Ja kiitos vinkistä! Jotain kevyttä tahdonkin. Toivotaan,että tuokin löytyy tänään hyllystä! Ihanaa viikonloppua sinulle Solen!

  VastaaPoista
 4. Oletko lukenut Paula Havasteen historiallisia romaaneja.Niissä mennään parinsadan vuoden taakse pohjoissuomeen, elävästi kirjoitettuja kiehtovia tarinoita.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Olen,ne olivat ihania! Harmi kun en voi lukea niitä uudestaan,muistan ne niin hyvin..mutta kiitos kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 6. Mullei ole nyt mitään kirjavinkkiä kun lukemiset on ihan retuperällä. ei vaan ehdi vaikka haluaisi.

  Mutta toivotan jo nyt teille ihanaa reissua!!

  VastaaPoista
 7. En ehtinyt vinkkaamaan, täällä sama ongelma. Olemme lähdössä ensi yönä Istanbuliin ja juuri ihmettelin, että mitä ihmettä otan luettavaksi. Oikein mukavaa saaristolomaa!

  VastaaPoista
 8. Minja: Kiitos paljon! Ja ei haittaa vinkittömyys,löysinkin sitten yllättäen muutaman hyvän kirjan:) En kyllä tiedä,ehdinkö tai maltanko minäkään lukea..no automatkalla ainakin. Ihanaa viikonloppua sinulle Minja!

  Kirjailijatar: Ei haittaa ollenkaan:) Hassua,että ollaan lähdössä samana päivänä mutta aivan eri paikkoihin..:) Ihanaa Istanbulin-lomaa teille! Toivottavasti keksit vielä jotain luettavaa:)

  VastaaPoista