Pages

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Metsävadelmista rahkaa ja "kinsenssalle" (eli prinsessalle) pahvista kruunu. Ei jaksettu olla kaupungilla ja minä söin liikaa suklaata. Aurinko se jaksaa paahtaa,mutta illaksi onneksi viilenee. Ei ole kiire syksyyn,kuumuus vain kyllästyttää. Mutta ilmassa on kyllä jo hento omenantuoksu ja pihlajanmarjatkin ovat kohta kypsiä... Viettäkää mukava viikonloppu,sitten onkin jo elokuu!

Quark from raspberries I picked from the forest and a cardboard-crown for our princess. The sun keeps heating but luckily it gets cooler in the evening. I don't miss autumn (not at all!) but I'm getting tired of this ongoing heat. But there's a mild scent of apples in the air and rowan berries are almost ripe too...
Have a nice weekend - the last one in July!

5 kommenttia :

 1. Niin tykkään näistä pihlajanmarjoistasi ja tuosta alimmasta kuvasta, oih! Ja Kinsenssa on erityisen söpö kruunuineen :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti saamme nauttia kesästä vielä elokuun. Tuntuu, että kesä on mennyt ihan hurjan nopeasti ohi. Ihan hullua ajatella, että pian alkavat taas koulut ja ihmiset muuttavat takaisin kaupunkiin mökeiltään. Huh...
  Ihanaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Minulla loksahti suu auki, kun tajusin alkuviikosta että elokuu alkaa jo muutaman päivän päästä... Hurjaa. Mihin se heinäkuu oikein katosi, vastahan minä iloitsin sen alkamisesta?

  Tykkään näistä kuvista kovasti, niin rauhallista ja kaunista.

  VastaaPoista
 4. Miten voi jo tulla elokuu? Kesä on mennyt niin niin nopeasti, kuten aina. Näissä kuvissa on ihana henkäyksenkevyt kesätunnelma, kuin hattaraa. Täällä oli kiva viikonloppu, toivottavasti sielläkin :)

  VastaaPoista
 5. Satu: Oi,kiitos! Kinsenssa on kyllä aika söpöinen:)

  Solen: Tämä kesä on tosiaan vaan vilahtanut ohi..en tykkää. Mutta toivottavasti elokuu on vielä kesäinen!

  Malla: Kiitos sinulle:) Ja minulle kävi samalla tavalla..ihan kuin kalenterista olisi hävinnyt viikko tai pari heinäkuun kohdalta.

  Kirjailijatar: Niinpä! Hullua. Hmm,hattaraa..kivasti sanottu,kiitos! Ja juu,oli mukava viikonloppu,hyvä että sielläkin:)

  VastaaPoista